9 Δεκεμβρίου 2014

Τίτλοι τέλους για το Suzuki Grand Vitara

Θέλοντας να επικεντρωθεί στο λανσάρισμα και την εξέλιξη των 6 νέων μοντέλων της, η Suzuki σταματά την παραγωγή των Grand Vitara και Kizashi, με το πρώτο να ενδέχεται να επανέλθει κάποια στιγμή.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου» για τη Suzuki, η οποία ανακοίνωσε πως παύει η παραγωγή τωνGrand
Vitara και Kizashi, ένα μοντέλο που δεν είδαμε στην Ελλάδα. Και αν για το πρώτο υπάρχουν ελπίδες πως κάποια στιγμή μπορεί να δούμε διάδοχο μοντέλο, για το 2ο οι άνθρωποι της Suzuki είχαν παραδεχθεί πριν από καιρό πως ήταν ένα λάθος.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως η ιαπωνική εταιρεία έχει στα σκαριά έξι νέα μοντέλα, τα οποία θα λανσάρει μέχρι το 2017. Δύο από αυτά έχουν παρουσιαστεί ήδη, το μίνι Celerio και το νέο Vitara. Σειρά θα έχει ένα μικρομεσαίο hatchback, το οποίο θα ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική του Swift. Πιθανώς να ονομάζεται Baleno και να παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, με την εμπορική του διάθεση να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2016.

Εξελίσσεται, επίσης, ένα ακόμα μίνι μοντέλο, «αδελφό» του Celerio, αλλά με περισσότερο συναρπαστική σχεδίαση. Θα κάνει ντεμπούτο τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα αρχίσει να διατίθεται κάποια στιγμή μέσα στο 2016. Το πέμπτο επερχόμενο μοντέλο της Suzuki θα είναι η νέα γενιά του Swift, η οποία προγραμματίζεται να βγει μέσα στο 2017. Πληροφορίες για το έκτο και τελευταίο μοντέλο της Suzuki δεν υπάρχουν ακόμα. Πιθανότητες υπάρχουν, πάντως, να πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει στη γκάμα της φίρμας το «αειθαλές» Jimny.

autotriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !