26 Απριλίου 2012

Κόβουν το ρεύμα καθημερινά σε 50 οικογένειες στην Κατερίνη!
Αύριο, Παρασκευή 26.04, στις 11:00 το πρωί συνάντηση πολιτών, φορέων και όλων των υποψηφίων βουλευτών, όλων των κομμάτων,  στις 11:00 στο κτίριο της αντιπεριφέρειας.

Επίσκεψη Μ. Μίχου στην Μέριμνα Παιδιού ΚατερίνηςΤην Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου επισκέφτηκε την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης στα πλαίσια των διαρκών συναντήσεων που έχει με φορείς.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στο MEGAΚαλεσμένος του Αντώνη Φουρλή στην εκπομπή ‘’Η ώρα της κάλπης’’ ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Πιερία, Ξενοφών Μπαραλιάκος.
 Κεντρικό θέμα της εκπομπής ήταν να δοθούν απαντήσεις από τα κόμματα για την έξοδο από την κρίση. 

Πιερικός Αρχέλαος - Αμύντας Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ.Για μια ακόμη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης οι φίλαθλοι θα δώσουν το δυναμικό τους «παρών», όπως βέβαια κάθε φορά, ενισχύοντας έτσι την ομάδα τους, τον Πιερικό Αρχέλαο που δίνει τη μάχη για την παραμονή στην Α2.

Χρυσό μετάλλιο για τα Κρασιά Αδάμου στο ΚίτροςΆλλη μια εξέχουσα τιμητική διάκριση κέρδισαν τα κρασιά του νομού μας και μαζί με αυτά  η πιερική γη με τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα παράγει και τα εμπλουτίζει με σπάνια γεύση και άρωμα.