6 Ιουνίου 2015

Η Χρυσή Αυγή "εργαλείο" δυσφήμησης του αιτήματος διαγραφής του χρέους

Στην εποχή της απόλυτης συμφωνίας του πολιτικού μας συστήματος με τις επιταγές των επικυρίαρχων στην Ε.Ε. και ΔΝΤ, η συστημική επικοινωνία έχει πλέον βάλει σαν στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε φωνή τολμήσει να αναφερθεί στην πραγματική λύση που σαν πρώτο βήμα της οφείλει να είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους.

Ο Θερινός Κινηματογράφος και πάλι στην πόλη μας

Έναρξη προβολών του Θερινού Κινηματογράφου 2015 έγινε την Τετάρτη 3 Ιουνίου κάτω από τον έναστρο ουρανό του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του "Θερινού Δωδεκάλογου" και όπως η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας είχε υποσχεθεί,

Του κάμπου τα καμώματα δεν αρχίζουν……συνεχίζουνΟύτε η ολιγόλεπτη βροχή στάθηκε ικανή να σταματήσει το μεράκι και την όρεξη των διοργανωτών, αλλά και τους εκατοντάδες θεατές, του φεστιβάλ του Κάμπου τα καμώματα. Με κεντρικό σύνθημα "Ο Πολιτισμός Ενώνει. Μη μένεις αμέτοχος"

Σύλληψη 60χρονου στην Βέροια για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην αυλή του

Η έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας,  οδήγησε στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Βέροια.

SOS: Εξαφανίστηκε ο 68χρονος Κωνσταντίνος Τζητηρίδης από την Κατερίνη


Βραβεία στους μαθητές του Ωδείου Κατερίνης Παπαφωτίου Φώτη και Κοκολάκη Νικόλαο
Το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης πραγματοποίησε την Κυριακή  31 Μαϊου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου τις τελικές συναυλίες των μαθητών του. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε τη μαθητική ορχήστρα ¨Μουσικό Εργαστήρι¨ , τη χορωδία του Δ.Ω.Κ. και το τρίο κιθάρας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. κυρία Πιπίτσα

"Παιδειατροφή και Άσκηση" την Κυριακή, 21 Ιουνίου στην Αλεξάνδρεια


Μαθητές δημοτικών σχολείων της Κατερίνης έδωσαν Χρώμα στον Πέλεκα
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων στην παρόχθια περιοχή του ποταμού Πέλεκα.

Χθες 5 Ιουνίου πολίτες και μαθητές από τα όμορα Δημοτικά Σχολεία του 6ου , του 12ου , 

Ζητούνται πληροφορίες για τραγικό θάνατο 45χρονου πεζού στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Σάββατο (06-06-2015) και περί ώρα 01.00, σε τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα στο 15,5ο χλμ. της Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μηχανιώνα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας όχημα, που οδηγούσε άγνωστος οδηγός,

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το νόμο 4325/2015(Α47) « Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Για πρώτη φορά σύγκλιση συντονιστικού οργάνου πυροπροστασίας Δήμου Δίου Ολύμπου

Συνεδρίασε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δίου – Ολύμπου, προεδρεύοντος του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου, με θέμα τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές για την αντιπυρική περίοδο 2014.