1 Ιουνίου 2015

Διήμερο Εκδηλώσεων της 'Πρωτοβουλίας για τον Πέλεκα'

  
 Ένα ξεχασμένο κομμάτι της Κατερίνης, αλλά όχι ξένο, όπως αντιμετωπίζεται
από πολλούς. Κάποτε εκεί μαθαίναμε κολύμπι, εκεί ψαρεύαμε στα καθαρά νερά του
ποταμού, όντας ένας μεγάλος παιδότοπος για τις γύρω γειτονιές.

Αρθρο Βουλεύτριας Μπέττυς Σκούφα για τις ακτές της Βόρειας ΠιερίαςH ανάπτυξη και η βιώσιμη πορεία προς το μέλλον είναι στο χέρι όλων μας!

Αρκετά με “παίδεψε”.. Να αναδειχθεί ή να αποσιωπηθεί; να λειτουργήσω “θεσμικά” ή ως πολίτης; είναι η “κατάλληλη εποχή” ή μήπως θα πρέπει να “κουκουλωθεί” μιας και γίνονται άλλες φιλότιμες προσπάθειες για την ανάκαμψη της Πιερίας;

31ος Δρόμος Θυσίας της Μαρτυρικής Πόλης Διστόμου


Με συμμετοχή-ρεκόρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, ο 31ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου, με τον οποίο άνοιξαν οι  εκδηλώσεις Μνήμης για την 71η επέτειο της σφαγής των 218 Διστομιτών από τα ναζιστικά στρατεύματα την 10η Ιουνίου 1944. Ο Δρόμος Θυσίας της Μαρτυρικής Πόλης Διστόμου φέτος ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας δια  του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Η αυλή του Καπνικού Σταθμού μετατρέπεται σε έναν υπέροχο Θερινό Κινηματογράφο

Έναρξη προβολών του Θερινού Κινηματογράφου 2015, την Τετάρτη 3 Ιουνίου κάτω από τον έναστρο ουρανό του Καπνικού Σταθμού. Θα προβληθεί η ταινία "Το ολοκαύτωμα της μνήμης" του Στέλιου Κούλογλου. Στο διάλειμμα, πιτσιρικάδες με καλαθάκια θα προσφέρουν πασατέμπος και πορτοκαλάδα.