15 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Νέας Εφέσου

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου της ενορίας των Τριών Ιεραρχών Νέας Εφέσου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η παραμονή των Ιερών Κειμηλίων του Αγίου Παϊσίου στον Ναό μας μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015.
Καθημερινά θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Συνελήφθη επιτήδειος, ο οποίος εξαπατούσε πολίτες υποδυόμενος τον Εισαγγελέα

Τέλος στην εγκληματική δράση επιτηδείου, ο οποίος παρίστανε τον Εισαγγελέα προκειμένου να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες και εκμεταλλευόμενος τη συγκεκριμένη ιδιότητα να απολαμβάνει οικονομικά οφέλη, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολίχνης-Ευκαρπίας έπειτα από συστηματική και μακρά αστυνομική έρευνα.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου συναντά την εγχώρια jazz μουσική σκηνή

Σε μία μουσική γιορτή στην καρδιά της πόλης, σε δυο βραδιές γεμάτες ρυθμούς και μελωδίες που συναρπάζουν και αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους, η jazz ελληνική σκηνή εξελίσσεται ραγδαία σε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, ζωντανές και δημιουργικές μουσικές σκηνές της Ευρώπης προσκαλεί ο Δήμος Κατερίνης - συνδιοργανωτής του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Παραλία Κατερίνης

Περισσότεροι από 180 αθλητές και αθλήτριες, εκπρόσωποι 40 συνολικά σωματείων από όλη την επικράτεια, θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο Ανδρών - Γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Παραλία Κατερίνης,  την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Επίθεση σε Λαφαζάνη από τον Κώστα Καλογράνη των Οικολόγων ΠράσινωνΠροσερχόμενος στη Βουλή για να παρακολουθήσει την σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Κώστας Καλογράνης έκανε την εξής δήλωση: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε πάρει απόφαση και θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, μέσω του βουλευτή μας Γιώργου Δημαρά. Προσωπικά θεωρώ δειλία

"Εθελοντική Αιμοδοσία: Πράξη Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο"


Μια δράση διαφορετική από όλες τις άλλες, με έντονο τον κοινωνικό και ανθρωπιστικό της χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στην Πολιτιστική μας Στέγη. Πρόκειται για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μια πρωτοβουλία η οποία αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους

Ο νικητής του THE VOICE Κώστας ΑΓΕΡΗΣ, την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης