12 Μαΐου 2015

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε αίτηση για....οδοκαθαριστής !

Αίτηση σε δήμο προκειμένου να τον προσλάβει σε κάποια κοινωνική υπηρεσία ώστε με τον τρόπο αυτό να αποπληρώνει τα χρέη του έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Τουρκία: Έστησαν άγαλμα που «τραβάει selfies»

Ένα άγαλμα κατασκευασμένο από χάλυβα, που αναπαριστά έναν Οθωμανό πρίγκιπα να τραβά selfies με το κινητό του τηλέφωνο, στήθηκε στις 9 Μαΐου σε κεντρικό σημείο της τουρκικής πόλης Αμάσεια, στη Μαύρη θάλασσα.

SOS για τα 3.200 άλογα της Πίνδου

Στα βουνά της Πίνδου καλπάζουν αγέρωχα περίπου 3.200 άλογα της απειλούμενης με εξαφάνιση φυλής της Πίνδου, μιας γνήσιας ντόπιας ελληνικής φυλής που συνόδευε τον άνθρωπο της υπαίθρου από αρχαιοτάτων χρόνων.

GOA THE BAR ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


Προσλήψεις στις παιδικές κατασκηνώσεις Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση για την ανάθεση την οργάνωση και λειτουργία των Παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους.
Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους για να στείλουν τα παιδιά τους  θα μπορούν να γίνουν μέχρι την 15η Ιουνίου 2015 μετά όμως από τις ανακοινώσεις των δήμων.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς δρόμους της Παραλίας Κατερίνης

Συνεχίζονται από τα συνεργεία της Δήμου Κατερίνης  οι συντηρήσεις των οδών στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Παραλίας Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία και η ασφαλτόστρωση της οδού Κολοκοτρώνη, κεντρικής οδού  στην Παραλία Κατερίνης. 

Έρχεται ο Μεγαλύτερος Θερινός Κινηματογράφος στους.....Νέους Πόρους !

Ήταν δυο χρόνια περίπου πριν όταν δυο επιχειρηματίες, ο ένας από την Καβάλα και ο άλλος από τη Λάρισα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να πράξουν το «αυτονόητο» για κάθε σοβαρό επιχειρηματία που σέβεται τη δουλειά του: να καλύψουν το κενό που βρήκαν σε μια συγκεκριμένη αγορά.

Εκδήλωση για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στα Γιαννιτσά


Προσλήφθηκαν 4 νέοι Ιατροί στο Γ.Ν. Κατερίνης

Ανακοινώνουμε στο κοινό του Ν. Πιερίας ότι τέσσερις (4) νέοι Επικουρικοί Ιατροί προσλήφθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στις εξής ειδικότητες:
  
  1. Γκέκας Χρήστος, Επιμ. Β΄ ειδικότητας Ορθοπεδικής.

Νέο τμήμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στον Κορινό

Ξεκίνησε ακόμα  ένα νέο τμήμα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κατερίνης το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το νέο τμήμα πραγματοποιείται στην  Τοπική Κοινότητα Κορινού με θέμα: «Ιταλικά Α1-Β1»

Συνελήφθη 33χρονος στην Κατερίνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβηςΓια καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, συνελήφθη χθες (11-5-2015) το μεσημέρι στην Κατερίνη, ένας 33χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

"Θερινός Δωδεκάλογος 2015" στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Πρόσφατα, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κάλεσε δημόσια όλους τους πολίτες της Πιερίας να συμμετάσχουν στην οργανωτική επιτροπή της νέας δράσης «Θερινός Δωδεκάλογος 2015».