16 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΙΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Συνελήφθη 44χρονος στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε χωριό της Ημαθίας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και την κατάσχεση πάνω από 3,5 κιλών κάνναβης.

Πρόσληψη Χειριστή Μηχανημάτων στο Δήμο Σκύδρας

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη των αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα του κάτωθι , ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης , αριθμού ατόμων:

Καστανιά :Γιορτάζει ο Πολιούχος Άγιος Αθανάσιος

Με μεγαλοπρέπεια και κάθε θρησκευτική επισημότητα γιορτάζει την επόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, η Καστανιά τη μνήμη του Πολιούχου  της Αγίου Αθανασίου.

Ποιοτική ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιάΣτην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς στην Κατερίνη


Κασιδιάρης για σκάνδαλο ΕΣΠΑ, οικογενειοκρατία Σύριζα και νταβατζήδες της δημόσιας ζωής

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στη σημερινή τοποθέτησή του στη βουλή αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της διανομής των πόρων του ΕΣΠΑ στους εθνικούς εργολάβους - νταβατζήδες: Μπόμπολας και σία μοιράστηκαν 6 δισ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους την περίοδο 2007-2013!

Ζητείται χημικός από την Ελληνική Βιομηχανία Χυμών Κ. Δέδες, ΑΣΠΙΣ ΑΕ

Η Ελληνική Βιομηχανία Χυμών Κ. Δέδες, ΑΣΠΙΣ ΑΕ,
ενδιαφέρεται να προσλάβει
 Χημικό για το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου
για το εργοστάσιό της στην περιοχή της Βέροιας

Ζητείται κτηνίατρος από το Δήμο Νάουσας

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Νάουσας που εδρεύει στη Νάουσα, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Οργάνωση και στελέχωση

ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΣΟΛΗ & ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ


Ζωγραφικές δημιουργίες της Άννας Τσόλη & του Ανδρέα Μπαλαούρα, θα φιλοξενηθούν στην Αστική Σχολή Κατερίνης, το χρονικό διάστημα 17 έως 24 Ιανουαρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία συνδιοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 19:00.

Συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη