28 Ιουλίου 2016

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2016


O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 5ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Αντώνης Παπαδεράκης: Το να κλείνει μια επιχείρηση δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκη κάτι κακό

Μετά τη σύγχυση το ξεκαθάρισμα. Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης δίνει απαντήσεις στο Liberal.gr για τα λουκέτα και τις συστάσεις επιχειρήσεων στην Ελλάδα και υποστηρίζει ότι τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου δεν λένε όλη την αλήθεια δίνοντας λαβές για την καλλιέργεια κλίματος καταστροφολογίας από την Αντιπολίτευση.

Λαχταριστές κοτομπουκίτσες με λαχανικά

Υλικά

750 γραμμάρια κιμάς κοτόπολου

1 κολοκύθι τριμμένο από το χοντρό μέρος του τρίφτη

Ταξιδάκι Α.Τσίπρα με 54 άτομα στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση πως η κυβερνητική αποστολή στην Πάρο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου του νησιού θα αποτελείται από 54 άτομα!

Πειραιάς - Μεστά Χίου - Μυτιλήνη - Λήμνος - Θεσσαλονίκη

Δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Μεστά Χίου - Μυτιλήνη - Λήμνος - Θεσσαλονίκη με το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος» ξεκινά σε λίγες ημέρες  η Hellenic Seaways και μάλιστα στην ιστοσελίδα της έχει αναρτήσει αναλυτικά τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων από 29 Ιουλίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου.