5 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΑ ΜΑΝΟΥ

Με πρωτοφανή συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η απονομή Βραβείων Παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου, μετά από σχετική διαγωνιστική διαδικασία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και συγκεκριμένα ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM» τον Αύγουστο 2017.

Ζητείται εξωτερική πωλήτρια στο Νομό Πιερίας

Από εταιρία απορρυπαντικών-χαρτικών που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης,ζητείται εξωτερική πωλήτρια με εμπειρία(πωλήσεις B2B)και έδρα τον Νομό Πιερίας.

ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΡΦΕΟΣτην καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό του Οργανισμού.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε "μπόμπες" σε καταστήματα της Β. Ελλάδας

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς, εγκληματική οργάνωση, που παρασκεύαζε, εμφιάλωνε και διακινούσε φιάλες παράνομων αλκοολούχων ποτών σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Τo κατάστημα Today's Delicious Stores στα Νέα Μουδανιά ζητάει προσωπικό

Τo κατάστημα Today's Delicious Stores στα Νέα Μουδανιά, χρειάζεται επιπλέον προσωπικό. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μπορείς να μπεις στο site http://www.todaygroup.gr/cv και να υποβάλεις το CV σου!

Άτλας Κιλκίς vs Ζαφειράκης Νάουσας


Διπλό μπλόκο για όσους βγάζουν «μαύρο» αγροτικό μεροκάματο

Διάταξη-φωτιά που βάζει μπλόκο στο επίδομα ανεργίας για όσους δουλεύουν στα «κρυφά» με αγροτικό μεροκάματο περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.