8 Μαρτίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ Χρυσή Αυγή

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, η δημοτική αρχή του Δήμου Κατερίνης προκαλεί τη συλλογική μνήμη που αφορά τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, η ναζιστική λαίλαπα μαζί με τους συνεργάτες της .

Παράταση για την έκθεση φωτογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και ΠλαταμώνοςΈχοντας συμπληρώσει ήδη μια επιτυχημένη πορεία, η Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την Εξωτερική Ιεραποστολή και τίτλο «Εκκλησία γίνεται όταν ανοίγεται» λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, αλλά και του αυξημένου αριθμού επισκέψεων των σχολείων της Πιερίας, παρατείνεται μέχρι και το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Πέτρα Ολύμπου: Μικρό ορεινό χωριό στο Δήμο Κατερίνης

Η Πέτρα είναι μικρό ορεινό χωριό, σε υψόμετρο 520 μέτρων το οποίο αριθμούσε 37 μόνιμους κατοίκους κατά την Απογραφή του 2011. Μέχρι το 2010 απετέλεσε οικισμό του Δήμου Πέτρας, ενώ από το 2011, με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, ανήκει στην Τοπική Κοινότητα Φωτεινών του διευρυμένου Δήμου Κατερίνης. Απέχει από την Κατερίνη 28 χιλιόμετρα.

Ζητείται υπάλληλος γραφείου από εταιρεία στην ΚατερίνηΥπάλληλος Διαχείρισης Οικονομικών Εκκρεμμοτήτων

Ψάχνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα, σ’ αρέσει η διαπραγμάτευση και οι προκλήσεις και θέλεις να εργαστείς για λογαριασμό της εταιριας μας?

Τότε η παρακάτω θέση είναι για σένα!

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση περιπολικού αυτοκινήτου στο Αστυνομικό Τμήμα ΑιγινίουΠραγματοποιήθηκε η παράδοση περιπολικού αυτοκινήτου στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου, με την παρουσία του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελου Λάγδαρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αυγουστίνου Ανδρικόπουλου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Αθανάσιου Μαντζούκα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Γεώργιου Τζήμα, καθώς και του αστυνομικού προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου.

Δήμος Κατερίνης : Επιμόρφωση των υπαλλήλων σε εφαρμοσμένες δεξιότητες πληροφορικήςΜε σκοπό τη βελτίωση και επικαιροποίηση των γνώσεων των εργαζομένων και με στόχο την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, σεμινάρια πληροφορικής για την απόκτηση - κατόπιν εξέτασης - αναγνωρισμένου πιστοποιητικού επιμόρφωσης υλοποίησε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της περιοχής μας.

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου σε Κολινδρό και Πλαταμώνα
Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα ο νέος αυτός θεσμός λειτουργεί στον Κολινδρό και στον Πλαταμώνα της Πιερίας και στη Μαυροθάλασσα Σερρών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης συγχαίρουν τους μαθητές της θεατρικής ομάδας για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2017 από τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας συνεχίζουν ακάθεκτα να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και να μας κάνουν για πολλοστή φορά υπερήφανους.