6 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα με το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου στο Ωραιόκαστρο


Εννέα χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Σμηναγού Αθανάσιου ΜπατσαράΕννέα χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Σμηναγού Αθανάσιου Μπατσαρά σαν χθες 5 Δεκεμβρίου του 2007.

Το αεροσκάφος τύπου F-16 της 110 ΠΜ/337 Μοίρας, με κυβερνήτη τον Σμηναγό Αθανάσιο Μπατσαρά, κατέπεσε 20 μίλια νότια του Αγίου Όρους στην περιοχή «Ψαθούρας», κατά την διάρκεια νυχτερινής ασκήσεως

Κινητοποιήσεις των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 7-12-2016 και ώρα 09.00 π.μ., οι Υπάλληλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας θα
πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη στο κτήριο της Υπηρεσίας τους (Π. Τσαλδάρη 8) και στη συνέχεια παράσταση
διαμαρτυρίας και επίδοση σχετικού ψηφίσματος στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία.

Κουκλοθέατρο για τους λιλιπούτειους αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού
Την κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Μήτρος και ο Τζίμης», μια ιστορία βασισμένη στο μύθο του Αισώπου: «Ο ποντικός του αγρού και της πόλης», από το Κουκλοθέατρο «ΦιλΦαρί», φιλοξένησε με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η δημοτική βιβλιοθήκη Κορινού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας (παλαιό δημοτικό σχολείο).

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Εορτάστηκε κατά την εκκλησιαστική τάξη η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του Ηγιασμένου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Κατερίνης.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, ο οποίος κήρυξε και τον θ. λόγο.