20 Ιανουαρίου 2015

Κοζάνη: Σύσκεψη για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Την ανάγκη για την καλύτερη και σύννομη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, επισήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

Μέτρα κατά της αιθαλομίχλης στη Δυτική ΜακεδονίαΤα επιτρεπόμενα όρια ξεπέρασαν τα αιωρούμενα σωματίδια στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Αμυνταίου και Φλώρινας, με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να προχωρήσει στη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ενημέρωση και προστασία του πληθυσμού.Συγκεκριμένα,

Κόβουν το Επίδομα Ανεργίας σε όσους έχουν σπίτι και αυτοκίνητο !

Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας.
Πλέον, τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπ” όψιν όχι μόνο τα

Βρέθηκε πολεμικό υλικό στο εργοτάξιο του Μετρό ΘεσσαλονίκηςΒλήματα βρέθηκαν σε εργοταξιακό χώρο στο Μετρό Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια εκσκαφών στην περιοχή της Σήραγγας Ανοικτού Ορύγματος.

Η Αττικό Μετρό προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με το Τάγμα Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων

ΡΥΖΙ, ΡΕΒΙΘΙΑ και ΡΕΒΙΘΟΨΩΜΟ "Χωρίς Μεσάζοντες" το Σάββατο 24 Ιανουαρίου

Το επόμενο Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στην Εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Έναρξη ώρα 08:30

Έναρξη Γραφείου Εργασίας από τις 26/1 στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 η πιλοτική λειτουργία του «Γραφείου Εργασίας» που σύστησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων».

Ψήφισμα του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για την Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ανακοίνωση για τηλεοπτικό σήμα


Αλεξάνδρεια: Εκδοση ψηφίσματος αναφορικά για την ΕΒΖ


Εκδοση ψηφίσματος αναφορικά για την ΕΒΖ

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας καταδικαζει το σχέδιο εξόντωσης μιας μεγάλης ωφέλιμης παραγωγικής μονάδας, χρήσιμης για τον τόπο, όπως είναι το εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας .

Η Κεντρική Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Πιερίας στο Πνευματικό Κέντρο "Εκάβη" στην Κατερίνη.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πέταξαν αυτή την ψυχούλα σε ποτάμι του Κορινού

Αυτό το μικρόσωμο κουταβάκι πέταξε ασυνείδητος μέσα σε ποτάμι για να το ξεφορτωθεί. Την άκουσε ένα παιδί που περνούσε να κλαίει και έψαξε και τη βρήκε και την πήρε! Η μικρή δε σταματούσε να τρώει

Ξυλοκόπησαν 34χρόνο στην Ξάνθη

Ομάδα οκτώ  περίπου αγνώστων ατόμων, που φορούσαν κουκούλες και (1) εξ΄αυτών έφερε ξύλινο ρόπαλο, χτύπησαντα μεσάνυχτα στην Ξάνθη, 34χρονο ημεδαπό σε διάφορα μέρη του σώματός του. Παθών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται.

Καθηγήτριες έκαναν σεξ με μαθητές τους στην παραλία !Ραντεβού εκτός σχολικής αίθουσας έδιναν δυο καθηγήτριες από τις ΗΠΑ, οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη για τα απαγορευμένα πάθη τους. Οι δυο γυναίκες, η 38χρονη Melody Lippert και η 30χρονη Michelle Ghirelli, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έδωσαν ραντεβού με μια