15 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση φιαλανθρωπικού χαρακτήρα από την παιδιάτρο Ελένη Κωτσή στο Caldera

Με αφορμή την κοπή πίτας του ιατρείου μας για την καινούρια χρονιά, σας καλώ σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με Κυστική Ίνωση την

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 μετά τις 20:30 στο CALDERA Bar στην Παραλία Κατερίνης.

Επιτέθηκαν στον διαιτητή Σκαμπαρδώνη στον αγώνα Φωτεινά -Ράχη

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουμε με τον ποιο έντονο τρόπο και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Σκαμπαρδώνης, κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΟΡΦΕΑΣ» Φωτεινών – «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ράχης.

Ιωάννης Σαχινίδης Βουλευτής Πέλλας: Ο μόνος που κατέθεσε το ψήφισμα των αγροτών

Σχετικά με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των αγροτών στις οποίες δεν αναφέρονται σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές του Νομού και συγκεκριμένα στο πρόσωπο μου, σε ότι αφορά την πρόσφατη επίδοση ψηφίσματος, θα ήθελα να

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ) ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"


Εύη Μιχωλού: "Σχεδόν όλοι είναι ίδιοι....σχεδόν όλοι κοιτάνε την πάρτη τους "


Μια σταγόνα έμεινε.. Ή μήπως όχι;

Πρώτη φορά Αριστερά, δεύτερη φορά Αριστερά, δεν ξέρω και δε νοιάζει αν θα υπάρξει τρίτη, ξέρω όμως ότι για πρώτη φορά δεν ξέρουμε κατά που να κοιτάξουμε. Είναι τόσα πολλά τα μέτωπα και οι πληγές που έχουμε, που δεν προλαβαίνουμε να μετράμε και να προσπαθούμε να μπαλώσουμε. Γιατί περί μπαλώματος μιλάμε και μόνο, όταν σχεδόν όλοι έχουμε " στεγνώσει" από λεφτά, από ψιλά και από αισθήματα.

ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου στην Κονταριώτισσα, η ετήσια απολογιστική συνέλευση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Η συγκεκριμένη συνέλευση στην Ημερήσια Διάταξή της, εκτός του απολογισμού, περιείχε και θέμα εκλογής νέας διοίκησης, λόγω της ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας της διοίκησης.

Μάτια με κουκούλα; Ή αλλιώς “hooded eyes”.

Δεν είναι μόνο το χρώμα των ματιών που είναι ιδιαίτερο σε κάθε άνθρωπο, αλλά και το σχήμα τους. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σχήμα στα μάτια και το σχήμα των βλεφάρων διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Αναβάθμιση της Δημοτικής βιβλιοθήκης στον ΚορινόΈναν σύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο ανοικτής πρόσβασης, ένα πνευματικό φάρο πολλαπλών δυνατοτήτων, αναμένεται να αποτελέσει η αναβαθμισμένη λειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης στον Κορινό, καθώς όλα είναι έτοιμα, προκειμένου στις αρχές Μαρτίου, η ανακαινισμένη πλέον βιβλιοθήκη, να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό.

Αυριανή προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου την ταινία "O Αστακός". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.