17 Νοεμβρίου 2015

Αγώνας για τη στήριξη ερασιτέχνη τραυματία ποδοσφαιριστή

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα γίνει το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Πιερικού με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Δυο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο βετεράνων ποδοσφαιριστών και θα περάσουν με τη συμμετοχή τους το μήνυμα της αλληλοστήριξης και της βοήθειας σε κάθε ποδοσφαιριστή της περιοχής μας που έχει πραγματική ανάγκη στήριξης.
 

54χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου σκύλο στο Αιγίνιο

Κατόπιν καταγγελίας 72χρονης ημεδαπής, συνελήφθη στις (15-11-2015) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου 54χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων.

Παράνομα τυχερά παίγνια στην Ημαθία

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, που έγινε προχθες (15-11-2015) το απόγευμα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) σε περιοχή της Ημαθίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, καθώς και 9 ακόμη άτομα, για παράνομα τυχερά παίγνια.

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Κρητών Μακεδονομάχων Πιερίας και Μακεδονίας


«Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Κρητών Μακεδονομάχων Πιερίας και Μακεδονίας 1904-1908, τις σημερινές εκδηλώσεις γενικότερα, ας τις θεωρήσουμε ως ανάμνηση αχνή για όλους αυτούς που έφυγαν αλλά δεν ξεχάστηκαν, μνημόσυνο θα έλεγα