25 Οκτωβρίου 2011

Γιαννιτσά: Σεμινάριο Νηπιαγωγών στο Πνευματικό κέντρο


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:00- 20:00 θα ξεκινήσει το σεμινάριο με τους νηπιαγωγούς στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 6 τρίωρες συναντήσεις.Οι νηπιαγωγοί θα εκπαιδευτούν στο υλικό του Κ.Π ΠΥΞΊΔΑ «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο»

Βέροια: Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, στις 31/10 στη "Στέγη"


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας – Ημαθίας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ» διοργανώνει ημερίδα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας, με θέμα: «Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού και ψυχολογικές αντιστάσεις απέναντι στην πρόληψη»,  την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ ομιλητές θα είναι ο κ. Δημήτριος Διονυσόπουλος, Ιατρός - Ογκολόγος – Παθολόγος και η κα Χρύσα Μπέκα, Ψυχολόγος.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, σε αντίθεση με το καταθλιπτικό κλίμα των ημερών λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας, εγκαινιάσθηκε σήμερα το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και το 25ο νηπιαγωγείο.ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι & φίλες

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη γιορτή τσίπουρου, που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 30 Οκτωβρίου 2011.
Σκοπός της γιορτής αυτής είναι να διατηρηθεί η παράδοση της περιοχής σ' αυτό τον τομέα αλλά και να προωθηθούν τα σχετικά προϊόντα, αφού η άριστη ποιότητα του τοπικού οίνου και τσίπουρου αξίζει την ανάλογη προβολή και προώθηση.

Το Σάββατο 29/10/2011 το βράδυ ο σύλλογος θα κάψει τα τσίπουρα του στο καζάνι Ανατολική Ρωμυλία.

Την Κυριακή 30/10/2011 και ώρα 11,00 π.μ. θα συνεχιστεί η γιορτή στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας Κορινού με άφθονο δωρεάν τσίπουρο, μεζέδες, παραδοσιακή μουσική και χορό.

Με εκτίμηση

Το Δ/Σ του Συλλόγου 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΟΥ 

Πρόσληψη ενός ατόμου για το Τμήμα Τοπογραφίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας


Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που εδρεύει στην Έδεσσα και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ στο Katerinipress....."Ποιο ΜΜΕ της Πιερίας Εμπιστεύεστε Περισσότερο" ;Μια Νέα Δημοσκόπηση από σήμερα στο katerinipress.....Ψηφίστε κι εσείς ποιο ΜΜΕ της Πιερίας Εμπιστεύεστε περισσότερο για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας....Η ψηφοφορία υπαρχει στη ΔΕΞΙΑ πλευρά του blog....

Τα Σημερινά πρωτοσέλιδα της Πιερίας


Τα Σημερινά πρωτοσέλιδα της Πέλλας


Τα Σημερινά πρωτοσέλιδα της ΗμαθίαςΤα Σημερινά πρωτοσέλιδα της Θεσσαλονίκης


Κατερίνη: Εγκρίθηκε η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή του ΚΤΕΛ


Εγκρίθηκε η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή του ΚΤΕΛ

Την  έγκριση  για την 100% χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της ανέγερσης Πολιτιστικού Κέντρου(κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων)στην πόλη μας, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Το  συνολικό ύψος της χρηματοδότησης θα φτάσει τα 7.750.000 ευρώ και περιλαμβάνει την ανέγερση ενός κτιρίου με υπόγειο και 3 ορόφους.

Ρούχα και παπούτσια για παιδιά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στα Γιαννιτσά

H ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΤΟ οραμα των Αμπελιών» στα πλαίσια της προληπτικής της δράσης αναλαμβάνει να συνεργαστεί με Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και Κοινωνικές Υπηρεσίες των Γιαννιτσών με στόχο τη διάθεση ενδυμάτων και υποδημάτων σε παιδιά – οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Η εθελοντική ομάδα γονέων αποτελείται από 11 μητέρες οι οποίες έχουν σκοπό την υλοποίηση προληπτικών δράσεων με στόχο την προστασία του παιδιού. Η ομάδα λειτουργεί εδώ και δυο χρόνια και υποστηρίζεται επιστημονικά από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας Όραμα'.
Τα ενδύματα - υποδήματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούν να διανεμηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του καθένα.
Θα σας παρακαλούσαμε:
Α)Εάν έχετε υποδήματα – ενδύματα εσείς ή μέλη των συλλόγων σας ή
Β)Εάν γνωρίζετε παιδιά - οικογένειες που έχουν ανάγκη από τα παραπάνω να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να προβούμε σε ανάλογες ενέργειες.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
κ.Περπερίδου Αναστασία 23820 94525
κ.Ραμπούση Γκορντάνα 6983271407

logospellas

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την αποχέτευση της Μελίκης

dimitriadis_stTην ένταξη του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη», αποφάσισε ο ειδικός γραμματέας υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης, μετά τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης επί της πρότασης που είχε καταθέσει, στις 24-3-2011, ο δήμος Αλεξάνδρειας για τη χρηματοδότηση του έργου.
O προϋπολογισμός (επιλέξιμη δημόσια δαπάνη) του έργου ανέρχεται σε 6.810.082,97 ευρώ και η διάρκεια υλοποίησής του έχει οριστεί σε 24 μήνες, που μετρά από την ανάδειξη και εγκατάσταση του ανάδοχου.
«Με την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ, δρομολογούμε στη Μελίκη, τον δεύτερο σε πληθυσμιακό μέγεθος οικισμό του δήμου μας μετά την πόλη της Αλεξάνδρειας, την κατασκευή του πλέον σημαντικού έργου υποδομής που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης και θα δώσει μια νέα πνοή στη Μελίκη. Στόχος μας, όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι ο δήμος Αλεξάνδρειας να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που παρέχει το ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση ζωτικών έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι δημότες, ιδιαίτερα κάτω από τις παρούσες συνθήκες όπου το ΕΣΠΑ αποτελεί πλέον την μοναδική, ουσιαστικά, πηγή χρηματοδότησης που έχει απομείνει για την κατασκευή έργων στους δήμους», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης.
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, εξωτερικού δικτύου μεταφοράς των λυμάτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) στον οικισμό της Μελίκης. Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης (με βαρυτικό σύστημα) προβλέπεται να καλύψει συνολικό μήκος 15,8 Km. Το εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς των λυμάτων στην ΕΕΛ περιλαμβάνει ένα αντλιοστάσιο και καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς μήκους 6,3 Km, ενώ η μονάδας επεξεργασίας λυμάτων θα είναι δυναμικότητας 4.006 ισοδύναμων κατοίκων, με πρόβλεψη η διάθεση των επεξεργασμένων λυμάτων να γίνεται στον ποταμό Αλιάκμονα.
Στις δαπάνες του έργου περιλαμβάνονται επίσης υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για την πλήρη τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών του δήμου και της ΔΕΥΑΑ Αλεξάνδρειας στη διάρκεια της κατασκευής του και την επίβλεψη της εργασίας των εκσκαφών, όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε ενταχθεί, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΥΠΕΚΑ, το έργο της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου με σύστημα αναρρόφησης (vacuum) και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στο Πλατύ, προϋπολογισμού 9.276,420,27 ευρώ, που αναμένεται να δημοπρατηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2011.

pliroforiodotis.gr

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ
Θέμα: «Πιερικές τρούφες»Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την  Τρίτη  25  Οκτωβρίου 2011, στις 10.30  το βράδυ, στηνΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει : «Πιερικές τρούφες»


Ονόματα   προσκεκλημένων:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΖΙΑΤΖΙΟΥ
Παραγωγός τρούφας Ν. Πιερίας


ΜΑΡΙΑ ΓΙΔΑΡΑΚΟΥ
Γεωπόνος Φυτοριούχος

ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ
Σέφ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Συνελήφθη 28χρονος για ναρκωτικά στο Σβορώνο
Κατείχε παράνομα και 92 φυσίγγια πιστολιού
Συνελήφθη χθες (18-10-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στο Σβορώνο Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 28χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί έθεσαν αυτόν σε διακριτική επιτήρηση και σε έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (39,1) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια σε έρευνα του σπιτιού του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* (2) κουτιά που περιείχαν (92) φυσίγγια πιστολιού και

* (2) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (756) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία προοριζόταν για διάθεση και εμπορία σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής της Κατερίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

Παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Φραγκάκη «Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου»
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ
Σε ένα ζεστό περιβάλλον, παρουσία πολλών αναγνωστών παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κατερίνη το βιβλίο της Ειρήνης Φραγκάκη "Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου". Τη εκδήλωση γνωριμίας διοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο Σαββίδης και ο Εκδοτικός Οργανισμός ΔΥΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ενώ την φιλοξένησε το ART CAFFE, στην Τσακάλωφ 3.

Τη συγγραφέα προλόγισε η συνάδελφός της Γεωργία Κακαλοπούλου, αναφέροντας ότι το βιβλίο μίλησε στην καρδιά της και χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια και σταθερότητα, ενώ χαρακτήρισε την ίδια την κα Φραγκάκη ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα, ο εκδότης σε χαιρετισμό του προς την εκδήλωση περιέγραψε το βιβλίο ως εγχειρίδιο της γυναικείας ψυχής για τους άνδρες.

Εκστρατεία για την δωρεά οργάνων από το Γενικό Νοσοκομείο ΚατερίνηςΕκστρατεία για την προώθηση της δωρεάς οργάνων στο Νοσοκομείο Κατερίνης, ανακοίνωσε ο Διοικητής Αστέριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αύξηση των δωρητών οργάνων σώματος, καθώς και την προώθηση των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία κάλεσε όλους τους διοικητές και τα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων και προνοιακών ιδρυμάτων της περιφέρειας, σε συνεργασία με τους συλλόγους των εργαζομένων και τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς, να ηγηθούν μιας τοπικής εκστρατείας στην περιοχή ευθύνης τους για την προώθηση της δωρεάς οργάνων. Εντός του Νοεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης  θα οργανώσει ειδική εκδήλωση για την προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων με τη συμμετοχή ομιλητών διεθνούς φήμης.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ολύμπιο Βήμα


«7 λογικές απαντήσεις» επί σκηνής από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης
ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ «ΕΚΑΒΗ»
Μια πρώτης τάξεως πρόταση για το τριήμερο που πέρασε αποτέλεσε η θεατρική παράσταση που ανέβασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης στο πνευματικό κέντρο του δήμου με το έργο «7 λογικές απαντήσεις», του Λεωνίδα Προυσαλίδη. Το κοινό στήριξε την προσπάθεια αυτή και καταχειροκρότησε του δικηγόρους που βρέθηκαν επί σκηνής και διακρίθηκαν σε τομέα εξίσου απαιτητικό με τον επαγγελματικό τους.

Όπως σημείωσε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, το τρίτο κατά σειρά έργο που ανεβάζουν αποτελεί αντίδωρο προς την τοπική κοινωνία μες στην οποία ζουν και εργάζονται. Τόνισε επιπλέον ότι με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύονται οι ευαίσθητες χορδές των δικηγόρων. Άλλωστε, οι παραγωγές της θεατρικής ομάδας δείχνουν ότι διατηρεί ζωντανή τη φλόγα της.

Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο το 2001 και βραβευμένο με το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου του Κ.Θ.Β.Ε., το οποίο το ανέβασε το 2004 στη θεατρική σκηνή της Μονής Λαζαριστών. Το 2007 το έργο παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο Απλό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και μουσικής Ελένης Καραϊνδρου αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Οι «7 λογικές απαντήσεις», είναι μονόλογοι που δεν αποτελούν απαντήσεις, αλλά προβληματισμούς και αναλύσεις γύρω από το δράμα ενός άντρα που χάνει τα νιάτα του και την κοπέλα του από τα ναρκωτικά και στο τέλος αυτοκτονεί. Τραγικές φιγούρες, εκτός από τον ίδιο τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου του. Μέσα από τις εξομολογήσεις τους προς τον θεατή, εκθέτουν την αμηχανία τους απέναντι στον Γιώργο που έχοντας απεξαρτηθεί «προσπαθούσε να βάλει σε μια τάξη τη ζωή του» και την μοιραία απόφασή του.

Υπό το πρίσμα αυτό παρουσιάζονται αδιέξοδα, συμβατικότητες και ψέματα μέσα στα οποία ζουν οι γονείς και η αδελφή του Γιώργου. Προβλήματα πιο βαθιά, χαραγμένα μόνιμα στην ψυχή καθημερινών ανθρώπων, τα οποία χρησιμεύουν και ως δικαιολογία για τη στάση τους και τους χειρισμούς τους σε καταστάσεις άβολες, όπου δεν υπάρχει κανένας να τους πει τι να πράξουν.

Αποκαλύψεις και υποκρισία, ξεσπάσματα καθώς και μια διαρκώς εντεινόμενη θλίψη διαπερνούν τους μονολόγους των χαρακτήρων επί σκηνής. Καταλυτική στέκεται η γνώμη ενός άγνωστου, αυτόπτη μάρτυρα της αυτοκτονίας. Μέσα από τα δικά του λόγια, η πράξη και η ζωή του αυτόχειρα βγαίνει έξω από τον μικρόκοσμο της οικογένειας του και αντιμετωπίζεται ψύχραιμα. Έτσι, η παράσταση κλείνει δημιουργώντας μια απόσταση που επιτρέπει στον θεατή να δώσει τις δικές του «λογικές απαντήσεις».
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Σκηνοθεσία και διδασκαλία: Γιάννης Σιδηρόπουλος
Χαρά: Βούλα Αδάμου
Γιώργος: Νίκος Χανδόλιας
Νίκος: Κώστας Δημόπουλος
Άννα: Ελπίδα Σιανίδου
Δέσποινα: Φρόσω Τάκα
Χρήστος: Βαγγέλης Μαλάμης
Άγνωστος Χ: Κώστας Τόνας
Κιθάρα: Μίνα Καραδήμου
Ούτι, φυσαρμόνικα: Στέφανος Κουκάρας
Τραγούδι: Ιωάννης Σαλπιγγίδης
Σκηνικά: Ανδρέας Θανόπουλος
Φωτισμός και Ήχος: Λάκης Κοκκινίδης

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Πλαταμώνας: Μηνύσεις κατά 75χρονου για σφαγή δένδρων σε παρολύμπιο δάσος


Μηνύσεις κατά 75χρονου για σφαγή δένδρων σε παρολύμπιο δάσος

Μηνύσεις κατατέθηκαν κατά 75χρονου, επειδή διαπιστώθηκε ότι έκοβε, για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες, δένδρα ηλικίας από 30 έως 75 ετών σε δάσος που βρίσκεται απέναντι από το κάστρο του Πλαταμώνα.
Ο δράστης είχε καταγγελθεί από πολίτες, επιλήφθηκε η διεύθυνση δασών Πιερίας δια του δασονομείου Λιτοχώρου και τώρα ο 75χρονος θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για κατ’ επανάληψη και εκ προμελέτης έγκλημα κατά δασικού περιβάλλοντος στον Όλυμπο.

Θανάσης Παπαγεωργίου: Ο αγώνας γίνεται για να μην πτωχεύσει η χώρα
Θ. Παπαγεωργίου:

Στην ευθύνη πολιτικών προσώπων και κομμάτων,
διανοούμενων και διαμορφωτών της κοινής γνώμης που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τις τραγικές στιγμές και τα αδιέξοδα που ζει η χώρα, επικέντρωσε την ομιλία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής στο  σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου