2 Ιουλίου 2016

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016
21:30 «Αντιγόνη» Σοφοκλή από την 5η Εποχή
Στην Αντιγόνη, ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, κείμενο βαθύτατα πολιτικό, η ανάγκη του ελεύθερου ανθρώπου να ζει σύμφωνα με το προσωπικό σύστημα αξιών του

Η αναβίωση του εθίμου του κλήδονα στον Κολινδρό


Εξιχνιάστηκαν πολλές περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές της Κατερίνης

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησε στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων σε περιοχές της πόλης της Κατερίνης.

Ο Ανέστης Μυστρίδης νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης

Ο Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το

Ο Μαρμάρινος χιλιομετρικός δείκτης της πόλη της Κατερίνης
Σχεδόν όλοι περάσαμε από εκείνο το σημείο . . . όπου είναι τοποθετημένη στο πεζοδρόμιο μια λευκή μαρμάρινη πέτρα με στρογγυλεμένη κεφαλή που φέρει ευανάγνωστη εγχάρακτη την αριθμητική ένδειξη «1» στο κέντρο της και από τις δύο πλευρές.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από πεζές γυναίκες στην Κατερίνη

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της κλοπής.

Βίον ανθόσπαρτον στον Στέλιο και την Αναστασία

Γάμο είχαμε την Κυριακή 19 Ιουνίου στην "Αναγέννηση Κολινδρού", αφού ο γενικός αρχηγός της ομάδας Στέλιος Γιαλιάς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Γεωργιάδου. Κουμπάρος ήταν ο ταμίας της "Αναγέννησης" Βαγγέλης Τσανακούδας.

Ανακοίνωση Πρόσληψης Υπαλλήλου στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης ανακοινώνει την απόφασή του να προσλάβει έναν υπάλληλο – γραμματέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με τα ακόλουθα προσόντα:
1. Ακαδημαϊκή κατάρτιση επιπέδου Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι..

Συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης κατά μήκος του δρόμου Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής

Στις συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών, με τη χρήση του μηχανήματος διαγραμμίσεων πεζού χειριστή, που διαθέτει ο δήμος Κατερίνης, εντάσσονται οι διαγραμμίσεις κατά μήκος του δρόμου Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής, καθώς και στην περιμετρική οδό του Πέλεκα.

Άνω-κάτω έκανε όλο το Κολωνάκι κατερινιώτης δημοσιογράφος

Αναστάτωσαν όλο το κέντρο του Κολωνακίου μεσημεριάτικα την περασμένη εβδομάδα γνωστός δημοσιογράφος της πόλης και πολιτικό στέλεχος, με τον σύντροφο του, όταν βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε έναν καυγά άνευ προηγουμένου σε κεντρικό καφέ.

Ξεκίνησε το σπάσιμο του καπνού στην κάμπο της Πιερίας

Εδώ στην Πιερία καλλιεργούμε μια εκλεκτή ποικιλία ανατολικού τύπου την ποικιλία Κατερίνης ( Σ 53 & Σ 79), που θεωρείται από τις πλέον καλύτερες στην κατηγορία των καπνών "γεύσεως", με καλή εμπορική τιμή. Όλοι όμως το ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη η

Ζητειται για άμεση πρόσληψη καθαριστρια-διαχειριστρια στην Ολυμπιακή Ακτή

Ζητειται για άμεση πρόσληψη καθαριστρια-διαχειριστρια σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ολυμπιακή ακτή . Παρέχουμε διαμονή!!

Δήμος Κατερίνης:Παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αναβάθμισης στο Δημοτικό Πάρκο
Κλήση παικτριών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ στην Εθνική Ομάδα

Α.Ο.Γ. Πιερίδες Μούσες: Τα χρώματα της εθνικής φόρεσαν  Καραγιαννίδου Ευαγγελία και Μετενίδου Ιωάννα.

Δύο παίκτριες της Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» κλήθηκαν και συμμετείχαν στην προπόνηση στις κορασίδες εθνικής Ελλάδος με σκοπό την προεπιλογή τους. Η επιλογή και η απόφαση

Χρώματα, χοροί και μουσικές σμίγουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης


Tο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Δήμου Κατερίνης, μία μεγάλη γιορτή του αυθεντικού λαϊκού πολιτισμού, η οποία χτίζει γέφυρες επικοινωνίας και προώθησης της φιλίας των λαών διοργανώνει το Σάββατο 09 και την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 21:00, στην Τ.Κ. Παραλίας και στην Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα, ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης.

Παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας „Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ“ στο Ευρωκοινοβούλιο


Πολίτες ευρωπαϊκών χωρών οργανώνουν καμπάνια ενημέρωσης και απαιτούν να εξαιρεθούν η Υγεία και η Παιδεία από τα μέτρα λιτότητας του μνημονίου στην Ελλάδα.
Με κεντρικά θέματα την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του ελληνικού συστήματος υγείας καθώς και τη συζήτηση προτάσεων για τη μεταρρύθμισή του, επισκέφτηκαν τις Βρυξέλλες την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Δημήτρης Πουρσανίδης: Ένα ταλέντο του 3d animation

Θέλω μέσω του animation να αναδείξω την ελληνική κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα, με έναν δημιουργικό, ξεχωριστό, ευφάνταστο και ιδιαίτερο τρόπο.”

Είναι ένας καλλιτέχνης που δε σταματά να εκφράζεται, να δημιουργεί και να επικοινωνεί με τον

Ο Αστυνομικός Γρηγόρης Μπέλης έσωσε τουρίστα πριν πηδήξει από το μπαλκόνι !

"ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ!"

Ήταν τόσο άμεση η επέμβαση της αστυνομίας με ένα περιπολικό, ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας με 2 άντρες και 2 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με 3 αστυνομικούς, οι οποίοι