1 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδι, μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων της Κατερίνης.

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την πόλη της Κατερίνης


Νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας γνωστοποιεί την ίδρυση και λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας (Ν. Έφεσο).

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου στην Κατερίνη

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών ηλικίας 21 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και κλοπή, που έγινε τον Νοέμβριο του 2015 σε βάρος 84χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη.

Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Ι.Μ. Κίτρους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο διενοριακό πρωτάθλημα σκάκι των κατηχητικών συνάξεων που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Αγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Λαγόραχη...χωριό 500 κατοίκων 15 χιλιόμετρα από την ΚατερίνηΗ Λαγόραχη ή Λαγόρραχη (454 κάτοικοι) είναι χωριό του Νομού Πιερίας, που υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Κατερίνης. Απέχει από την Κατερίνη 15 χιλιόμετρα. Η κύρια ασχολία των κατοίκων είναι η γεωργία (καπνά).Η Λαγόρραχη αποτελεί, μαζί με το Μελιάδι (103 κάτοικοι) την Τοπική Κοινότητα Λαγορράχης με 557 κατοίκους συνολικό πληθυσμό, βασει της Απογραφής του 2011.