6 Φεβρουαρίου 2016

Αφιέρωμα στην Τσικουδιά και στη Μαντινάδα


Το σκαρφαλωμένο  απέναντι από τα Λασιθιώτικα Όρη παραδοσιακό χωριό Στίρονας και συγκεκριμένα το ασύγκριτο για τις ομορφιές του ρακοκάζανο – μουσείο Μυραγάπη επέλεξε ο  Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» για να πραγματοποιήσει το ετήσιο αφιέρωμά του στην Τσικουδιά και στην Κρητική μαντινάδα.

Τιμητική Απονομή στην Κοπή πίτας του Ενήλικου Χορευτικού των Κοκκινοπλιτών ΠιερίαςΟι Δευτέρες στη Πολιτιστική μας Στέγη έχουν χρώμα έντονα παραδοσιακό χορευτικό, λόγω των συναντήσεων των μελών της Ενήλικης χορευτικής ομάδας για τις καθιερωμένες τους πρόβες, με καθοδηγητή τον ακούραστο Χοροδιδάσκαλό μας κ. Φτεργιώτη Αθανάσιο. Στη χορευτική συνάντηση της 1ης Φεβρουαρίου 2016, σε κλίμα ευχάριστο και ιδιαιτέρως γιορτινό έγινε η κοπή πίτας για τη

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΜε ακόμα μια πρωτιά γύρισε ο Ολύμπιος Μαχητής από το Troyan Grand Prix 2016 Open Karate Tournament.
Το τουρνουά διεξήχθη στην Βουλγαρία στις 23 Ιανουαρίου 2016 υπό την αιγίδα της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Καράτε.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΗ Ενωση Πρακτορων Ο.Π.Α.Π. Πιεριας στην πρωτη γραμμη των απεργιακων κινητοποιησεων.

Με μαζικη συμμετοχη και καθολικη απεργια συμμετειχαν οι πρακτορες Ο.Π.Α.Π. Πιεριας στη

Κατερίνη: Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης, για την ανανέωση και έκδοση νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ


Η Διεύθυνση ΚΕΠ Δήμου Κατερίνης σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το αριθ. Δ/24α/Φ.11/ΓΠ.4832/65/02.02.2016 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής

«Σκότωσε και τεμάχισε την Αννυ ευρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία»

Βίαιο, χωρίς κανένα συναίσθημα πατρικής στοργής για το παιδί και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας περιγράφει το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον 27χρονο πατέρα που τεμάχισε και εξαφάνισε το πτώμα της 4χρονης ¶ννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.