4 Δεκεμβρίου 2015

Νεότερες Αρχιτεκτονικές Μνήμες της Κατερίνης στο Πνευματικό Κέντρο

Έκθεση με τίτλο «Νεότερες Αρχιτεκτονικές Μνήμες της Κατερίνης»: «Χαρακτηρισμένα Μνημεία» πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Την ενταγμένη στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» έκθεση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Ν.Πιερίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Πoλιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Ημερήσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ στο "Αράνι"
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
  • 18:00 Μουσικό Σχολείο Κατερίνης: Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, Λάζαρος Τσορμπατζίδης και Σύνολο Ευρωπαϊκής Μουσικής με φωνές μουσικού γυμνασίου, Φιλιώ Σέρβου

To πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης

Με την φ
ωταγώγηση της Κοζάνης, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης, για τα Χριστούγεννα. Οι εκδηλώσεις του Δήμου είναι αφιερωμένες στα παιδιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

101 θέσεις εργασίας στον Δήμο Κατερίνης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν ένα (101) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Κατερίνης, που εδρεύει στην Κατερίνη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια

Οι ώρες που επιτρέπονται τα αυτοκίνητα στους πεζόδρομους της Κατερίνης

Σας πληροφορούμε ότι από την προσεχή Δευτέρα 07-12- 2015, θα εφαρμοστεί η απόφαση του Δ.Σ., η οποία αφορά το ωράριο λειτουργίας των πεζοδρόμων.


Η είσοδος των οχημάτων για την τροφοδοσία καταστημάτων, γραφείων, μόνιμων κατοίκων κ.ο.κ. θα γίνεται κατά τις ώρες 07:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. και 15:00 έως 17:30.

Σύλληψη επιχειρηματία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 470.000 ευρώ

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμου που προέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για μεταφορά 13 κιλών κάνναβης με ταξί


Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, για μεταφορά και κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Αλβανοί έκλεψαν γεωργικά εμπορεύματα σε Βέροια και Λαγκαδά, αξίας 130.000 ευρώ

Στα ίχνη τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις κλοπών από επιχειρήσεις εμπορίας γεωργικών προϊόντων και μηχανημάτων, έφτασαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- Εμπειρίες από την Ελλάδα στη Γερμανία

«Στην Ελλάδα πρωτοπορούμε σε εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας στον τομέα του Τουρισμού και των ξενοδοχειακών υποδομών. Με τις εμπειρίες και τις τεχνικές μας ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων και την αποδοτικότητα των τουριστικών

Η ΕΛΤΑ Courier δίπλα στον άνθρωπο

Η Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, για μια ακόμα φορά, στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και οργανώνει τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν φτάσει στη χώρα μας.

Ο B.D.Foxmoor των Active Member Live σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Ο B.D.Foxmoor των Active Member - όπως θέλει να τον αποκαλούν από δω και στο εξής – ξεκινά ένα νέο κύκλο live εμφανίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο παρέα με το νέο του δίσκο... VETERAPNOS.

Σας προσκαλούμε στο Χωριό μας!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οδοντιατρικές υπηρεσίες μέσω του Κοινωνικού Οδοντιατρείου παρέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο τη στήριξη των οικονομικά αδύνατων και ανασφάλιστων πολιτών.
Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014, είναι πλέον ενταγμένο

Μαθήματα μαγειρικής στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν, πώς λειτουργεί ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος, μπορούν να έρθουν στον Καπνικό Σταθμό, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 για να γνωριστούμε. Θα ανάψουμε τον φούρνο, θα ψήσουμε την πρώτη μας πίτσα και θα συζητήσουμε με την κυρία Έλλη και την κυρά Γλυκερία.

Συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στην Πέλλα

Μετά από 6 επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, που εκπροσωπείται από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Π.Ε. Πέλλας, τους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας, Αλμωπίας και Σκύδρας, τις εθελοντικές ομάδες Έδεσσας, Καλής, Αμπελιών, Γιαννιτσών, την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Πέλλας, το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Πέλλας και άλλων μελών πραγματοποιεί συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών την Παρασκευή 11 το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. 

Η Sharon Kovacs τον Απρίλιο σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αθήνα

Η σχέση της Sharon Kovacs με το ελληνικό κοινό μοιάζει, ερωτική. Αντίστοιχη της σχέσης της ερμηνεύτριας με το τραγούδι... Ένα ταξίδι με προορισμό την μουσική. Το ταξίδι της Kovacs θα κάνει 4 ΝΕΕΣ στάσεις στην χώρα μας τον Απρίλιο του 2015.

Το πιο παράξενο μουσικό όργανο στον κόσμο!

To θέατρο του δρόμου στη Βαρκελώνη δημιούργησε το περίφημο Rodafonio – ίσως το πιο περίεργο μουσικό όργανο στον κόσμο. Δημιουργήθηκε από τον διάσημο σχεδιαστή και μουσικό César Alvarez Bayer και αποτελείται από μια γιγαντιαία ρόδα 4 μέτρων ύψους και πλάτους μόλις 15 εκατοστών, σαν ένα τεράστιο παιχνίδι χάμστερ. Ο τροχός μπορεί να φιλοξενήσει

Αιμορροΐδες: Laser για Οριστική Απαλλαγή

Οι αιμορροΐδες ταλαιπωρούν ούτε λίγο ούτε πολύ, έναν στους τρεις συνανθρώπους μας, επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής τους. Τσούξιμο, πόνος, φαγούρα και συχνά αιμορραγίες είναι τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα που παρουσιάζουν οι πάσχοντες, που σε πολλές περιπτώσεις δεν αναζητούν θεραπεία έγκαιρα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΕΤΗ ΑΡΧΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΑΓΑΘΌΝΙΚΟΥ


Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το απόγευμα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, πραγματοποιήθηκε εόρτια εκδήλωση προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας πρ. Κίτρους κ. Αγαθονίκου, με την ευκαιρία συμπληρώσεως 30 ετών Αρχιερωσύνης του (1985-2015).

«Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη, με τον Πρέσβη της Ουκρανίας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ουκρανίας, κ. Βολοδυμυρ Σκουρώφ, είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης μετά από πρωτοβουλία του τελευταίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών

Α.μεΑ …Συμφωνία Αγάπης


Καθήλωσε το ακροατήριο η καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Οσίου Ευφραίμ του Σύρου, γερόντισσα Αικατερίνα στην ομιλία της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης, προσκεκλημένη των Φορέων ΑμεΑ της Πιερίας.

Επίθεση Κασιδιάρη στην ανθελληνική πολιτική της Ε.Ε. για το λαθρομεταναστευτικό


Οικονομικό έγκλημα και συνειδητή προδοσία το τρίτο μνημόνιο Σύριζα-Ανέλ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε την εγκληματική οικονομική πολιτική της συγκυβέρνησης κατά τη σημερινή του ομιλία για τον προϋπολογισμό. 

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣΟ Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή,6 Δεκμβρίου τον ΠΣ Ευκαρπίας σε παιχνίδι για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης.

Ο 4ος ΓΥΡΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ