14 Ιουνίου 2016

Ο Όλυμπος παγκόσμιο επίκεντρο αιωροπτερισμού

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου αεραθλητικού ενδιαφέροντος βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Όλυμπος τον οποίο επέλεξαν ως την ιδανική τοποθεσία 23 εκπαιδευτές αιωροπτερισμού από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν τεχνικό σεμινάριο αλεξίπτωτου πλαγιάς (παραπέντε).

Νέος επενδυτής για τον δημοτικό ξενώνα Λιβαδίου

Με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, την προηγούμενη Παρασκευή, με ιδιώτη εργολάβο για τη συντήρηση του ξενώνα στο Λιβάδι η δημοτική αρχή στην Ελασσόνα θέτει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της για την αξιοποίηση των δημοτικών ξενώνων στα όρια του ορεινού δήμου. Είχε προηγηθεί η συμφωνία με τον επιχειρηματία Λάζαρο Χατζή για την παραχώρηση χρήσης του ξενώνα στο Λιβάδι για 12 συνολικά χρόνια έναντι χαμηλού μισθώματος προκειμένου να τον καταστήσει λειτουργικό και να τον εντάξει στο δίκτυο των παραδοσιακών ξενώνων που διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών σε διανυκτερεύσεις.

«Εγκαίνια και παρουσίαση του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου»


Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου πραγματοποίησε εκδήλωση εγκαινίων και παρουσίασης  του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στις 12 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σε συνδιοργάνωση με την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, παρουσία του Αναπληρωτή  Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη που τέλεσε και τα εγκαίνια του Κέντρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΣ 2016 
  Ύστερα από την δημοσίευση του μνημονιακού νόμου 4387/12-5-2016 καταργείται το ΕΚΑΣ για όλους τους ασφαλισμένους που θα καταστούν συνταξιούχοι μετά από τις 12/5/2016, ανεξαρτήτως αν πληρούν ή όχι τα ηλικιακά και εισοδηματικά κριτήρια που αναφέρονται παρακάτω.

5ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων από τους "Σταυραετούς"


ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ_Ξεκινά το 5ο αθλητικό και πολιτιστικό Camp


23 μετάλλια για τον Ολύμπιο Μαχητή

Επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα Kyokushin του Γ.Α.Σ Ολύμπιου Μαχητή από τον Βόλο και  το Κύπελλο Kyokushin Karate, του πιο σκληρού Καράτε με KNOCK DOWN αγώνες.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. 

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

Αρχαίο Θέατρο Δίου
Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Moscow Classical Ballet
Τα Russian Ballet Theater
Παρουσιάζουν το αριστούργημα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Πρόσληψη ναυαγοσωστών σε Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό Λάρισας

Ο Δήμος Τεμπών εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών και συγκεκριμένα για την ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών Μεσαγγαλα-Καστρί Λουτρο παραλία Αιγάνης του

Σκοτώθηκε 15χρονος από ηλεκτροπληξία στην Αξιούπολη Κιλκίς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο μετά από το θάνατο ενός 15χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 15χρονος από την Αξιούπολη, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, βρισκόταν σε σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ στον κλειστό σταθμό του Πολυκάστρου, μαζί με ένα φίλο του και δυο κοπέλες.

Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας το Σάββατο 18 Ιουνίου στη λίμνη Πολυφύτου


Εγκαινιάστηκε ο οδικός άξονας Ποτίδαιας - Κασσανδρείας

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο οδικός άξονας Ποτίδαια - Κασσανδρεία της Χαλκιδικής, συνολικού προϋπολογισμού 63 εκ. ευρώ, ένα από τα σημαντικότερα έργα που αναμορφώνει το οδικό κύκλωμα της χερσονήσου της Κασσάνδρας, του πρώτου «ποδιού» της Χαλκιδικής.

Γ. Καρασμάνης: «Οριακή πλέον η κατάσταση στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών»

Ερώτηση προ τον Υπουργό Υγείας
Θέμα: «Οριακή πλέον η κατάσταση στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών»
Διαστάσεις επικίνδυνες για την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών καταγράφονται ήδη  από τις έντονες πλέον διαμαρτυρίες – καταγγελίες ασθενών, τοπικών παραγόντων, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και οι οποίες αναδεικνύουν μια κατάσταση δραματική.

Επικίνδυνο οδόστρωμα στην Οδό Αριστοτέλους στη Νάουσα

«Εδώ και δυο εβδομάδες παραμένει ανοικτή η τρύπα που άνοιξε το συνεργείο της ΔΕΥΑΝ  για την επισκευή σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης. Η βλάβη διορθώθηκε αλλά το οδόστρωμα δεν αποκαταστάθηκε με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα σε έναν κεντρικό δρόμο της Νάουσας με μεγάλη κίνηση».

naousanews.gr

Αντιδρά σύσσωμο το Πλατύ στην πρόταση κατάργησης του Λυκείου

Με δραστικές κινητοποιήσεις απειλούν αν αγνοηθεί το κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας τους οι σύλλογοι γονέων Λυκείου, Γυμνασίου, Νηπιαγωγείων και ο σύλλογος διδασκόντων Πλατέος, καθώς και πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής, σχετικά με την πρόταση απομάκρυνσης το Λυκείου από το Πλατύ, σύμφωνα με τη νέα πρόταση της διευθύντριας Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαυρίδου (φωτογραφία).

Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού από τη Venus Growers σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Ο Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS ανακοινώνει πως δέχεται αιτήσεις για προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και στα δύο εργοστάσια (Βέροια και Αλεξάνδρεια) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 μέχρι τις 14.00. Δείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης εποχικών εργαζομένων και τα στοιχεία επικοινωνίας:

9ο Φεστιβάλ παιδικών Ποντιακών Χορών στο ΕΑΚ Μακροχωρίου

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ποντιακών Σωματείων Ν. Ημαθίας για το Παιδικό Φεστιβάλ της Π.Ο.Ε (Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας), σας