6 Απριλίου 2016

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔΝΠ συνεχίζει το έργο του

Περισσότεροι από 15 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα κλπ., συγκεντρώθηκαν φέτος από τις δικές σας προσφορές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Από αυτά τα τρόφιμα τροφοδοτούνται σήμερα περίπου 400 συμπολίτες μας.

Μήνυση για τις παράνομες δράσεις των προσφύγων κατέθεσε ο δήμαρχος Παιονίας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και σωρεία άλλων αδικημάτων, κατέθεσε στην εισαγγελία Κιλκίς ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.

Φύτευση εποχικών λουλουδιών σε πλατείες και νησίδες


Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών, η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ παράλληλα η έμφαση στην αισθητική διάσταση σε ό,τι αφορά την  τεχνική και τον σχεδιασμό των φυτεύσεων, αναβαθμίζει την όψη των κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Ξεκίνησε η διαδικασία για 276 προσλήψεις στο Λιμενικό

Επείγον αίτημα για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) 276 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων κατέθεσε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας. 

Ανακοίνωση εκδήλωσης 10ης Απριλίου 2016

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας ανακοινώνει στα μέλη του και στον λαό τής Πιερίας ότι την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στο μνημείο Ηρώων Λιτοχώρου Δ.Δίου Ολύμπου (εντός του Δημοτικού Πάρκου Λιτοχώρου)

Δήμος Κατερίνης: Δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης στα σχολεία

Στην ευαισθητοποίηση των  μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος, με την συνδρομή και καθοδήγηση της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Κατερίνης στοχεύουν οι δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, που είναι σε εξέλιξη στα σχολεία.

Πιερία: Ημερολόγιο Μάρτιος 2016

Γράφει ο
Νεκτάριος Καλαντζής*
Η πρόσκληση από το Επιμελητήριο Πιερίας για τρεις μέρες ξενάγηση στον ομώνυμο νομό, αποτέλεσε πρόκληση να επισκεφθώ μια περιοχή, που τόσα είχα ακούσει για αυτήν και ποτέ δεν είχα επισκεφθεί. Απόγευμα Παρασκευής, με τον καιρό μουντό και αφού περάσω το εντυπωσιακό κάστρο

Ζητούνται καμαριέρες από ξενοδοχείο στη Βέροια

Η HotelBrain, είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη
ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Ζητούνται για 12μηνη απασχόληση για ξενοδοχειακή μονάδα
που διαχειρίζεται η HotelBrain στη Βέροια, για την παρακάτω θέση 

X-factor. Επιτέλους μια προσεγμένη παραγωγή… με κριτές Stars

Τους περίμεναν όλοι στην γωνία. Και με την πρώτη κιόλας παρουσία τους στην τηλεοπτική αρένα απέδειξαν ότι, όταν η ομάδα είναι έμπειρη μπορεί να κάνει την διαφορά. Τι είδαμε; Είδαμε μια παραγωγή άρτια και πολύ προσεγμένη-α ρε Βαγγέλη Νυδριώτη- ένα μοντάζ που δεν μας έκανε να βαρεθούμε και δυο ανθρώπους από την κριτική επιτροπή που πιστέψτε με… έχουν πολύ μεγάλη προοπτική. Και αναφέρομαι στην Πέγκυ Ζήνα και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ζητείται Υπάλληλος Υποδοχής από ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο

Το ξενοδοχείο

Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa

αναζητά:
Υπάλληλο Υποδοχής/R 

Ολύμπιο Βήμα Πρωτοσέλιδο


Έκκληση της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ για αλληλεγγύη και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, αγαπητοί γονείς, φίλες και φίλοι μαθητές, το δράμα χιλιάδων προσφύγων που επιχειρούν μέσω της χώρας μας να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ

Με συνεχόμενες νίκες η ομάδα Παμπαίδων του ΙΚΑΡΟΥ  Έδεσσας  συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της. Στους τελευταίους πέντε  αγώνες σημείωσε και τυατόχρονες νίκες σε παιχνίδια με στις αντίστοιχες παρακάτω ομάδες: