27 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ KATERINIPRESS....ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ;;ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ KATERINIPRESS....ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Θεσσαλονίκη: Ακούστε live Ράδιο Φάση

Ακούστε live ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ RADIO


Ακούστε live RADIO YASOO

Κύπρος: Ακούστε live MOSTRA RADIO

Χαλάστρα: RADIO MORA

ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης το χρονικό διάστημα 02 έως 12 Οκτωβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου.

Γρεβενά: Βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα σε πλήρη αποσύνθεση στον Αλιάκμονα


Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ποταμό Αλιάκμονα στην περιοχή Γεφύρι Πασά – Πηγή Καμήλας κοντά σε εργοτάξιο που παράγει άσφαλτο, δίπλα σε αποθήκη μελισσοκόμου, βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα ηλικίας περίπου 20 – 25 ετών, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Επί τόπου κλήθηκαν το τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών και Κοζάνης, έγινε η εκταφή του μισοθαμμένου πτώματος (το οποίο είχαν ξεθάψει σκυλιά) και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης για νεκροψία και ταυτοποίηση DNA. Οι πρώτες πληροφορίες λένε, (τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο) ότι το πτώμα ανήκει σε νεαρό άνδρα της περιοχής που είχε εξαφανιστεί και η εξαφάνισή του είχε απασχολήσει μεγάλα δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικές εκπομπές.
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.http://vatolakkiotis.blogspot.com

Αθήνα: Ακούστε live RADIO GOLD

Ακούστε live PINK CITY RADIO

Μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου από το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Νέας Μηχανιώνας
Μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και λήψη σακχάρου στο πλαίσιο του προγράμματος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιήθηκε το πρωί στα μέλη του ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου, ενώ την περασμένη Παρασκευή περισσότεροι από 30 ηλικιωμένοι στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας δέχτηκαν τη νοσηλευτική φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού του προγράμματος.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία της νοσηλευτικής μέριμνας θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στο ιατρείο της Νέας Κερασιάς, κάθε Τρίτη στο ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου και κάθε Παρασκευή στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας από τις 9.30 – 10.15 το πρωί και σύντομα αναμένεται να προστεθεί η μέτρηση της τιμής χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.
Η δομή του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Νέας Μηχανιώνας είναι στελεχωμένη από 1 κοινωνικό λειτουργό, 1 νοσηλεύτρια και 2 οικογενειακές βοηθούς.
Αιτήσεις  ηλικιωμένων ατόμων και ατόμων που χρήζουν κατ’ οίκον βοήθειας κατατίθενται στα γραφεία του προγράμματος, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ  όποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης, υπεύθυνος της δομής θα τον επισκέπτεται κατ’ οίκον και θα συμπληρώνει την αίτηση.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2392330360 καθημερινώς από ώρα 07.00΄ - 08.30΄ και 14.00΄ - 15.00΄. 

Έγιναν με επιτυχία τα Selection Day του Άγιαξ στην Κατερίνη

Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός την περασμένη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή μας, αυτό δεν εμπόδισε όμως τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της Ανδρομάχης και να παρακολουθήσουν κάποια, από τα στοιχεία που η μεγαλύτερη σχολή ποδοσφαίρου παγκοσμίως θα διδάξει και στην Πιερία. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον γνωστό σκάουτερ του «Αίαντα» Ρόναλντ ντε Γιόνκ και τον τεχνικό Διευθυντή του «Άγιαξ Ελλάς» Γιάννη Κώτση. Οι δυο άντρες παρουσίασαν τη φιλοσοφία και το σκεπτικό του εγχειρήματος, λέγοντας πως στόχος του τεράστιου Ολλανδικού συλλόγου είναι σε πρώτη φάση να εκπαιδεύσει σωστά τους προπονητές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα περάσουν τον τρόπο δουλειάς και σκέψης του Άγιαξ στους μικρούς αθλητές. Στο τέλος της ενημέρωσης των γονέων, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, παίζοντας ποδόσφαιρο σε ένα από τα τρία γήπεδα με φυσικό χόρτο που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις της Ανδρομάχης. 


Ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου δήλωσαν οι τέσσερις άνθρωποι που έφεραν τον μεγάλο Άγιαξ στην περιοχή μας. Οι Γιώργος Γαβρίδης και Χρήστος Ραφαηλίδης, πρόεδροι του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ελπίδας Ανδρομάχης αντίστοιχα, ο Σωκράτης Τσακπουνίδης μέλος του Δ.Σ. και ο Μπάμπης Πεΐδης προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι που κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια και προσωπική δουλειά, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε να επιλέξουν να λειτουργήσουν οι ακαδημίες της μεγαλύτερης σχολής στον κόσμο, και στην περιοχή μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπονήσεις καθώς και οι εγγραφές, συνεχίζονται κανονικά κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή στις 5.οο΄το απόγευμα στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Τηλ. επικοινωνίας 698 1123 257 & 697 0889 748

Ακούστε live MOOD RADIO

Ακούστε live GP4U RADIO

Ψυχικό: Ακούστε live GHOST RADIO

Ακούστε live FLIPPIN RADIO