19 Νοεμβρίου 2015

21χρονη έπεσε στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για περιστατικό πτώσης 21χρονης γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Θεσσαλονίκης πλησίον αγάλματος «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ».

Πλατανάκια Πιερίας...χωριό 300 κατοίκων 15 χιλιόμετρα από την Κατερίνη

Τα Πλατανάκια είναι συνοικισμός που ανήκει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δίου, στην Πιερία. Ιδρύθηκε το 1954 από πρόσφυγες, προερχόμενους από τον Πόντο. Σήμερα στο χωριό υπάρχει μια ωραία πλατεία περίπου πέντε στρεμμάτων με πολλά δέντρα και με μία βρύση, δωρεά ενός κατοίκου των

Διανομή πορτοκαλιών από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος TEBA/FEAD την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού  αφού παραλάβει την ποσότητα πορτοκαλιών (5 τόνων) που του αντιστοιχεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πραγματοποιήσει τη διανομή προς τους δικαιούχους του Δήμου μας.

Ένωση θυμάτων,Γερμανικής και Ιταλικής κατοχής 1940-44 Τσαριτσάνης Λάρισας

Η Ένωση θυμάτων,Γερμανικής και Ιταλικής κατοχής 1940-44,της Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης και καμένων χωριών της Επαρχίας Ελασσόνας,καλεί όσους επιθυμούν, να γίνουν μέλη της Ένωσης,με σκοπό την ηθική δικαίωση της ιστορικής μνήμης και τη διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων.Δηλώσεις συμ-
μετοχής στην προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή.
  

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ¨ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Πολιτιστικου Συλλόγου ¨ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ¨ Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, επί της οδού 19ης Μαϊου 45, από τις 9 το πρωί έως της 1 το μεσημέρι,με την συμβολή της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. 

Μουσική περιήγηση σε αγαπημένες μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι μέσα από αγαπημένες μελωδίες, γνωστά ευρωπαϊκά τραγούδια σε διασκευές του συνθέτη Χαράλαμπου Ναβροζίδη παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης, την Κυριακή  22 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (Αίθουσα Α’ Ορόφου).

Κατερίνη: Διανομή Πορτοκαλιών: Δικαιούχοι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 20-11-2015, ώρα 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί διανομή πορτοκαλιών στην οδό 19ης Μαΐου, στο χώρο δίπλα από τον 2ο Παιδικό Σταθμό (άγαλμα γενοκτονίας Ποντίων, απέναντι από το 7ο Γυμνάσιο).

Ζητούνται Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό


Σε συνέχεια του από 18-11-2015 Ενημερωτικού Δελτίου της Υπηρεσίας μας, στο οποίο αναφέρθηκε η παράσυρση και ο θανάσιμος τραυματισμός 47χρονης γυναίκας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Εγνατία Οδό, χ.θ. 327 (περιοχή κόμβου ΤΙΤΑΝ), από όχημα

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερά Μονή σε περιοχή της Πιερίας

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής από Ιερά Μονή, που έγινε το προηγούμενο διάστημα σε περιοχή της Πιερίας.