14 Σεπτεμβρίου 2011

Ημαθία: Για είδη Προικός,Ριχτάρια,Υφάσματα, Επιλέγω ART HOME στη Μελίκη !Αξιοπρεπής Εμφάνιση για τις Κατερινιώτισες Νικολαίδου και Καλαμποκά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών και Γυναικών φέρνοντας πολύ μεγάλες επιτυχίες  για την Ελλάδα. Η εθνική μας ομάδα κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα «διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών» και ένα αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα «τετράκωπος ανδρών» ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε και εισιτήρια για τέσσερα πληρώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Στον Δ.Δίου-Ολύμπου, το 2ο πανελλήνιο συνέδριο πρόληψης καρκίνου & χειρουργικής ογκολογίας.Με την παρουσία δεκάδων διακεκριμένων Ελλήνων αλλά και παγκόσμιας φήμης ξένων καθηγητών και κορυφαίων επιστημόνων θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Δίου-Ολύμπου το «2ο πανελλήνιο συνέδριο χειρουργικής κλινικής ογκολογίας και πρόληψης καρκίνου στη Μακεδονία».

Φιλοξενία της 1ης πανευρωπαϊκής συνάντησης μοτοσικλετών Gold Wing, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.Η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing πραγματοποιήθηκε στην Πλάκα Λιτοχώρου το διάστημα από 7/9 έως και 11/9/2011.
Τη συνάντηση αυτή διοργάνωσε η ελληνική λέσχη «The Kings Riders Club» η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Δ. Δίου-Ολύμπου: 17 & 18/9 η Γιορτή του Αγρότη
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καρίτσας θα πραγματοποιηθεί η «9η γιορτή του αγρότη», μια γιορτή – έκθεση που καθιερώθηκε από τον τ. δήμο Δίου και που τη σκυτάλη της διοργάνωσης πήρε από φέτος ο καλλικρατικός δήμος Δίου-Ολύμπου.

Κονταριώτισσα-Λιτόχωρο-Λεπτοκαρυά: Δωρεάν εξετάσεις για πρόληψη χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας
Τρεις συναντήσεις με ομιλίες ιατρών για τις επιπτώσεις του καπνίσματος καθώς και δωρεάν εξετάσεις (σπιρομέτρηση) με στόχο την πρόληψη ή και την αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Δίου-Ολύμπου.
Η όλη προσπάθεια γίνεται με πρωτοβουλία  του δήμου Δίου-Ολύμπου με την υποστήριξη της εταιρίας «Novartis Hellas ΑΕΒΕ».

Έκθεση της Σεβαστής Μπολάνου «Ελαία η Καλλίστη», στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών ΔίουΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/9 – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 9.00 Π.Μ. – 9.00 Μ.Μ.

Αξίζει κανείς να δει την έκθεση της Σεβαστής Μπολάνου με θέμα: «Ελαία η Καλλίστη», με φυσικές εικαστικές συνθέσεις, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 14 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Το άνοιγμα της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 14/9 στις 7.30 το βράδυ στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών Δίου.

Άνω Αγιάννης: Σάββας Χιονίδης: «Φροντίζουμε για την ισόρροπη ανάπτυξη στον διευρυμένο Δήμο Κατερίνης»
Με γοργούς ρυθμούς και μεγάλη αποτελεσματικότητα συνεχίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚ στον τομέα των δικτύων, ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδομών ικανοποιώντας τις ανάγκες των Δημοτών. Άλλωστε η έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και  δυνατοτήτων που  παρέχουν τα διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα είναι για την ΔΕΥΑΚ  βασική προτεραιότητα.

Αιγίνιο: Δέσμευση Αηδόνη για το ΚΑΤ Βόρειας Πιερίας...μετά από συνεχείς πιέσεις Θ. Παπαγεωργίου
Δέσμευση για το Ειδικό Νοσοκομείο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Βορείου Ελλάδος στο Αιγίνιο Πιερίας

Σύντομα θα δοθεί χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης του έργου

Απάντηση και δέσμευση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστου Αηδόνη, σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου: «να μεταφέρετε ένα σαφέστατο μήνυμα προς την κοινωνία της Πιερίας, ότι δεσμευόμαστε πραγματικά γι’ αυτό το έργο. Αποτελεί πολιτική μας πρόθεση και βούληση και σε ό,τι με αφορά προσωπικά, επειδή γνωρίζω και την ευαισθησία σας, θα το χρεωθώ για να μπορέσω να σας έχω απόλυτα ενημερωμένους για την υπόθεση αυτή».