7 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Μιχαήλ: Τα καράβια και οι συμφωνίες

Η νέα γενιά των Ελλήνων εφοπλιστών είναι εδώ και ήρθε για να αποδείξει ότι δεν αρκεί μόνο ένα βαρύ όνομα για να είναι κάποιος επιτυχημένος.
Απόδειξη, ο Βασίλης Μιχαήλ, ο συνεχιστής μιας "αυτοκρατορίας"... Ένας εκ των πρωτοπόρων νέων στην

Διανομή ροδακίνων στην Κατερίνη

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι η διανομή ροδακίνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9-9-2015, ώρα 10 π.μ. στην οδό 19ης Μαΐου, στο χώρο δίπλα από τον 2ο Παιδικό Σταθμό (άγαλμα γενοκτονίας Ποντίων, απέναντι από το 7ο Γυμνάσιο). 

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αριθ. Γ4α/Γ.Π.12972 απόφαση του Αν. Υπουργού Υγείας (ΦΕΚ 1038/τ.Β’/03-06-2015) και την αριθ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ 67622/03-09-2015 Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, παρ.1, θα λειτουργήσει για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016, Δημόσιο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κατερίνης.

Σκοτώθηκε 42χρονος στο Πολύκαστρο

Σήμερα (7-9-2015) και ώρα 00:15 περίπου, στο 530ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 42χρονος,

Οι Υποψήφιοι του Ποταμιού σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα

ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΜΑΘΙΑ 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΪΛΑ (ΙΛΙΑ) ΗΜΑΘΙΑ 3 ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΜΑΘΙΑ 4 ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑ 5 ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΗΜΑΘΙΑ 6 ΤΟΛΙΟΣ ΤΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑ

Καστοριά: Κέρδισε 2.710.000 ευρώ στο Τζόκερ !Ένας υπερτυχερός προέκυψε κατά τη διαλογή της 1.633ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, που κερδίζει 2.708.639 ευρώ.

Σύμφωνα με το seleo.gr, το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Καστοριάς, όπου βρέθηκαν

Εκλογές στο Katerinipress - Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο facebook και μάθετε όλα τα αποτελέσματα

Και σε αυτές τις εκλογές το Katerinipress θα μεταδώσει όλα τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό για τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Από τις 9 το πρωί της Κυριακής 20/9 μέχρι νωρίς το πρωί της Δευτέρας θα προσπαθήσουμε να σας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  η επιμόρφωση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, με θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στην σχολική αυλή.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα
Στην Πέλλα η λίστα είναι η εξής: Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Γεσθημανή Πασχαλίδου, Ευθαλία Τσαλκιτζή και Στέργιος Αντωνίου.

Οι Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα

ΗΜΑΘΙΑ

1 Καρασαρλιδου Ευφροσυνη (Φροσω)
2 Ουρσουζιδης Γεωργιος 
3 Αντωνιου Χρηστος

Επεισόδιο στον Καπνικό Σταθμό με την υπεύθυνη της ΝΟ.ΔΕ Πιερίας Κική Καραγιαννίδου

“Φωνάζει ο κλέφτης” είναι ο τίτλος παλιάς ελληνικής ταινίας, η οποία, όπως φαίνεται, βρίσκει μιμητές ακόμη και στις μέρες μας. Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, το απόγευμα, και ύστερα από δημόσιο -ως είθισται- κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, μαζευτήκαμε στον Καπνικό Σταθμό, όπως και πέρσι τέτοιες μέρες, για να μάθουμε πως παρασκευάζεται η παραδοσιακή σάλτσα από ντοματάκια.