9 Σεπτεμβρίου 2015

Ζητούνται άτομα ηλικίας 20-35 ετών από το MIKEL Πλαταμώνα

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης "MIKEL" προκειμένου να στελεχώσει τo κατάστημά στον Πλαταμώνα Πιερίας, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών για το πόστο: Barista.

Θρήνος στην κηδεία του Στάθη Λαζαρίδη στην Κοζάνη

Στη γενέτειρά του, την ορεινή κωμόπολη Τσοτυλίου, στην επαρχία Βοΐου Κοζάνης, αναπαύεται από χθες το απόγευμα ο 37χρονος ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ., Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος πριν από οκτώ περίπου χρόνια τραυματίστηκε βαρύτατα στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών, στα Ζωνιανά Κρήτης.

Επαναδιόρισαν παιδεραστή καθηγητή σε σχολείο!

Δεν το χωρά ο νους, αλλά συνέβη κι αυτό… Επαναδιορίστηκε σε Γυμνάσιο – Λύκειο της Λάρνακας καθηγητής εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ποινική δίωξη για για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων καθηγητών, μαθητών και γονέων!

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη Παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Κατερίνης


              
 Το Γ.Ν Κατερίνης προσκαλεί ιδιώτες Παιδιάτρους  για συνεργασία με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών (Δ.Π.Υ.).
             Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως, είτε με άλλο

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ». Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ιστορικό ντοκιμαντέρ με θέμα το θρυλικό υποβρύχιο «Παπανικολής» και τις επιτυχίες του στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941, το οποίο βασίζεται σε αφηγήσεις ανθρώπων που υπήρξαν μέλη του πληρώματός του. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην επίθεση στις 24 Δεκεμβρίου 1940 εναντίον ιταλικής νηοπομπής στην Αδριατική Θάλασσα, όπου το

Ούτε γάτα ούτε ζημιά 1954 με τους Βασίλη Λογοθετίδη, Ίλυα Λιβυκού, Μίμη Φωτόπουλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα


Βασίλης Λογοθετίδης-Ίλυα Λιβυκού-Μίμης Φωτόπουλος-Λάμπρος Κωνσταντάρας- Ράλλης Αγγελίδης- Ρένα Στρατηγού-Μαργαρίτα Λαμπρινού-Χάρις Καμίλη-Βαγγέλης Πρωτόπαππας-Ντίνα Σταθάτου

Παρεξηγημένη και παραγκωνισμένη η εκπαίδευση στην προσχολική ηλικία

Πολλές είναι οι έρευνες που έχουν δείξει ότι η εκπαίδευση στην προσχολική ηλικία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες  της ζωής ενός παιδιού για την μετέπειτα εξέλιξή του όχι μόνο σαν μαθητής άλλα και σαν άνθρωπος,  πολίτης και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.