9 Σεπτεμβρίου 2015

Επαναδιόρισαν παιδεραστή καθηγητή σε σχολείο!

Δεν το χωρά ο νους, αλλά συνέβη κι αυτό… Επαναδιορίστηκε σε Γυμνάσιο – Λύκειο της Λάρνακας καθηγητής εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ποινική δίωξη για για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων καθηγητών, μαθητών και γονέων!


Τι κι αν εκκρεμεί εις βάρος του ποινική δίωξη, ο εν λόγω καθηγητής που βαρύνεται με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών του, επανατοποθετήθηκε σε σχολικό συγκρότημα της Λάρνακας και συγκεκριμένα σε Γυμνάσιο – Λύκειο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ήτοι από την περασμένη Τρίτη.

Έτσι ο εν λόγω υπόδικος καθηγητής πηγαινοερχόταν καθημερινώς στους σχολικούς χώρους πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις τόσο των καθηγητών και των μαθητών, όσο βέβαια και των ανήσυχων γονέων.

Ευτυχώς, η αντίδραση και κινητοποίηση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Καδή υπήρξε άμεση και καταλυτική, δίδοντας οδηγίες όπως ο επικίνδυνος 49χρονος παιδεραστής καθηγητής απομακρυνθεί πάραυτα από τις σχολικές αίθουσες.

Ουσιαστικά, το κενό δημιουργήθηκε λόγω γραφειοκρατικών αδυναμιών στο σύστημα, καθώς η διαθεσιμότητα του εν λόγω κυρίου έληξε κατά τον μήνα Αύγουστο, διαρκείας 6 μηνών, οπότε και η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) αναγκάστηκε ως όφειλε να προχωρήσει στην επανατοποθέτησή του σε σχολείο, εν αναμονή μιας νέας επιστολής εκ μέρους του Υπουργείο για ανανέωση της διαθεσιμότητάς του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ” ο 49χρονος είχε τόση σιγουριά για την επανατοποθέτησή του, που άρχισε την παρακολούθηση σεμιναρίων στην ειδικότητά του!

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ζήτημα αυτό η αντίδραση του κ. Καδή ευτυχώς υπήρξε άμεση, κατευνάζοντας τα ήδη οξυμένα πνεύματα στο σχολικό συγκρότημα της Λάρνακας.

Έτσι, σε επιστολή του προς την ΕΕΥ χθες το απόγευμα, ο κ. Καδής ζήτησε όπως τεθεί εκ νέου σε διαθεσιμότητα ο 49χρονος καθηγητής μέχρις ότου εκδικαστεί η εκκρεμούσα υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ από σήμερα κιόλας η ΕΕΥ το θέτει σε διαθεσιμότητα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !