1 Οκτωβρίου 2015

Ο Κορινός ετοιμάζεται για το Χωριό των Αστεριών


Όλοι μαζί, όπως και πέρυσι, με καλοσύνη μπόλικη και ομορφιά ψυχής, απ' αυτήν την ιδιαίτερη που διακρίνει τους Δημότες του Κορινού, μαζευόμαστε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στις 6 το

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων από βιομηχανία στο Αιγίνιο

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων από βιομηχανία βρώσιμης ελιάς με έδρα το Αιγίνιο Πιερίας.
Απαραίτητα Προσόντα:
Γνώση Αγγλικών

ΔΤ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Σας ενημερώσουμε, ότι στα μέσα Οκτωβρίου 2015,  θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών, του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών  του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ., είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης (http://www.samarites.gr ) .

Ηλεκτρονική Τεχνολογία: Ιστορία, Εξελίξεις, Κίνδυνοι. - Ομιλία στον Κολινδρό

     
 Συνεχίζονται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.00' στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, οι εκδηλώσεις της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού σε συνεργασία με τον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού, με ομιλητή αυτή την φορά τον:
 κ. Δημήτρη Κλ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, Καθηγητή  του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης,

Ντου της αστυνομίας και 25 συλλήψεις στην Πιερία !

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που έγινε χθες (30-09-2015) το βράδυ σε κατάστημα στην Πιερία, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και 24 ακόμη άτομα, για συμμετοχή σε παράνομο τυχερό παίγνιο.

Εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Πέρυσι, στις αρχές του Δεκέμβρη, οι έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου. Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα νερού, με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη η μετακίνηση των επισκεπτών στον χώρο.