14 Μαΐου 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΥ

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του Σιδ. Σταθμού , με θέμα τις παιδικές χαρές και άλλα προβλήματα της περιοχής.

Κατερίνη,ομιλία για την Ποντιακή Γενοκτονία

Η Χρυσή Αυγή Πιερίας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 18 Μαϊου στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, όπου στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους, θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 ομιλία της Μπατάλα Μαρίας με θέμα "Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού". Οι

Ο Χάρης Τζαμακλής ζητά την ίδρυση Διοικητικού Πρωτοδικείου στην Κατερίνη

Υπέρ του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στην Διαρκή Μόνιμη Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο Χάρης Τζαμακλής, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα των μικρών και μεσαίων

Προχωρούν κανονικά οι εργασίες ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Κοζάνης

Ομαλά προχωρούν οι εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Κοζάνης, ενός έργου ενταγμένου στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων Νομού Πιερίας διμήνου Μαρτίου-Απριλίου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων ανακοινώνει ότι η πληρωμή  των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 19/05/2015. Η πληρωμή θα υλοποιηθεί μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ με πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων.

Χωρίς Γαλάζια Σημαία Πλαταμώνας, Πόροι - Με Γαλάζια Σημαία Μεσάγγαλα, Αγιόκαμπος, Στόμιο

ΛΑΡΙΣΑ [5]

Δήμος Τεμπών

Νέα Μεσάγγαλα 1
Νέα Μεσάγγαλα 2

12 Γαλάζιες Σημαίες στη Θεσσαλονίκη !

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ [12]

Δήμος Βόλβης

Σερραϊκή Ακτή
Ασπροβάλτα
Παραλία Βρασνών

39 Γαλάζιες σημαίες η Χαλκιδική !

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [39]

Δήμος Αριστοτέλη

Ιερισσός/Δημοτική 1
Ιερισσός/Δημοτική 2
Ιερισσός/Δημοτική 3

"Τρέχουμε στον Πηνειό"

Η Δ/νση Αθλητισμού –Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνει και φέτος τον λαϊκό αγώνα δρόμου  «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου ώρα 11.00 και περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Η πρώτη είναι 4 χλμ. (κυρίως για τα παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ. Η  αφετηρία καθώς και ο τερματισμός, θα είναι η δυτική όχθη, απέναντι από το λιμανάκι του ποταμού.

Εγκαίνια του δημοτικού πολυιατρείου Λάρισας


Ο Δήμος Λαρισαίων ενισχύει ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές του δομές, με στόχο να στηρίξει στην πράξη τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Συνελήφθη 60χρονος στην Αριδαία για λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη χθες (13-05-2015) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένα άτομο για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ζητούνται σερβιτόρες από beach bar στη Γρίτσα Λιτοχώρου

Σερβιτορες ζητουνται για το beach bar-restaurant ψαροκοκαλο στη γριτσα λιτοχωρου.θα προτιμηθουν ατομα απο νομο πιεριας

Νέο τμήμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στον Άνω Αγιάννη


Ξεκίνησε ακόμα  ένα νέο τμήμα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κατερίνης το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το νέο τμήμα πραγματοποιείται

Ντροπιαστική ΗΤΤΑ με 0-2 για τον Πιερικό από τον Τύρναβο

Στο κόλπο της παραμονής έμεινε ο Τύρναβος, καθώς επικράτησε 2-0 του Πιερικού στην Κατερίνη.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πιερικό να μπαίνει δυνατά και να ψάχνει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι όμως ισορρόπησαν και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ. Στο