5 Δεκεμβρίου 2016

Βέροια: Αρχαιολογικός Χώρος Αγίου Παταπίου
Ο αρχαιολογικός χώρος του Αγ. Παταπίου αποτελούσε το κέντρο της αρχαίας και παλαιοχριστιανικής Βέροιας. Είναι ο μοναδικός ανοικτός αρχαιολογικός χώρος της πόλης με ευρήματα που αποδεικνύουν την αστική συνέχεια της Βέροιας από το 2ο αιώνα έως τα τελευταία μεταβυζαντινά χρόνια.

Χριστούγεννα στον ΚορινόΟ Κορινός φέτος θα στολιστεί και θα δεχτεί τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του στα ξύλινα σπιτάκια στο κέντρο του χωριού.

Θα πραγματοποιηθούν τρείς εκδηλώσεις:

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Ελασσόνας

«Χριστούγεννα 2016»


Ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνεργασία και με τη συμμετοχή συλλόγων, σχολείων και άλλων φορέων, διοργανώνουν για τις μαγικές γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων εορταστικές εκδηλώσεις.
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  είναι:

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ: "Άνθρωποι, του τόπου μας για τον τόπο μας" - ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ: Συναυλία Κλασικής Μουσικής - CONCERT BAND


Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες στην ανυπαρξία                                                                
Του Αντώνη Νταγλιούδη        

Οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες(Δ.Κ και Τ.Κ.)είναι όργανα αντιπροσώπευσης των οικισμών που προβλέπονται και λειτουργούν με βάση τον «Καλλικράτη» με εξαιρετικά ατελή τρόπο. Θα μπορούσαν να έχουν σημαντικότατο ρόλο αν γίνονταν μερικές απλές θεσμικές παρεμβάσεις :Να διαχειρίζονται υποχρεωτικά(και όχι με δυνητική απόφαση του ΔΣ)ένα ποσοστό του Δημοτικού προϋπολογισμού για τοπικές παρεμβάσεις .

Κλήση ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ για Προπόνηση στις 6 και 07-12-2016

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τετάρτη 7-11-2016 και ώρα 03:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στα Ασώματα ΒέροιαςΑπό τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:

Σήμερα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 09:30 έως 14:30, στη Τοπική Κοινότητα Ασωμάτων του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβη σε κεντρικό αγωγούς της ίδιας Τοπικής Κοινότητας.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης 0-3Ο Αρχέλαος ηττήθηκε από την Νίκη Αλεξανδρούπολης με 0-3 σετ, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα της Κατερίνης, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη και ηττήθηκε δίκαια με το άδικο 0-3. Δίκαια γιατί η ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης φάνηκε καλύτερη στις λεπτομέρειες που έκριναν