23 Ιανουαρίου 2017

Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και ΤσίπραΚατατέθηκε το πόρισμα της Χρυσής Αυγής: Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα
Τα κυριότερα σημεία του πορίσματος έχουν ως εξής:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και από της 10 π.μ. θα διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας, η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Β ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πιερίας.Στη συνδιάσκεψη έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης ΝΕ και έγινε δεκτός με ομόφωνη απόφαση της συνδιάσκεψης.

«Πιστοποίηση παιδικών χαρών Δήμου Πύδνας Κολινδρού – συντηρήσεις και προμήθεια εξοπλισμού»Με την αρ.113.7/09-12-2016 απόφαση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκε η πράξη με τίτλο: «Πιστοποίηση παιδικών χαρών Δήμου Πύδνας Κολινδρού – συντηρήσεις και προμήθεια εξοπλισμού» προϋπολογισμού μελέτης 253.417,56€.

Άμεση αντικατάσταση του λέβητα στο δημοτικό σχολείο Κάτω Αγίου ΙωάννηΠαρεμβάσεις συντήρησης και επισκευών, σε όλο το φάσμα των κτιριακών εγκαταστάσεων των σχολικών συγκροτημάτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, υλοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους, από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, όπου κρίνονται απαραίτητες.

Εκδήλωση Μνήμης στο ΕλατοχώριΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΑΟ Νέας Βύσσας 3-1

Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-1 σετ της Νέας Βύσσας, στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Πιερία: ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ


83χρονος μήνυσε γιατρούς του νοσοκομείου της Πρέβεζας… γιατί δεν του ανανέωσαν το δίπλωμα

Είναι πολλοί αυτοί, οι οποίοι αντιστεκόμενοι στον χρόνο και στη φθορά του, αρνούνται όταν ξεπεράσουν τα όρια της ηλικίας, να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους.
Πολλοί από αυτούς συνεχίζουν να οδηγούν χωρίς να διαθέτουν ανανεωμένο δίπλωμα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να είναι… νόμιμοι!

Δίνουν τις χρυσές λίρες για να πληρώσουν τα χρέηΤις χρυσές λίρες που έχουν στην άκρη για τις δύσκολες ώρες ρευστοποίησαν οι Έλληνες το 2016 για να τα βγάλουν πέρα.

Οπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τις αγοραπωλήσιες λιρών το 2016- και τα οποία δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής» - υπερδιπλάσιο αριθμό χρυσών λιρών Αγγλίας ρευστοποίησαν οι Ελληνες το 2016,