24 Δεκεμβρίου 2016

Κόλιντα Μπάμπω στο νομό Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά το έθιμο Κόλιντε Μπάμπω στον νομό Πέλλας και όλες οι γειτονιές και οι Συνοικισμοί γέμισαν μεγάλες ή μικρότερες
εστίες φωτιάς!

Έβρος: Νεκρός κύκνος από τη γρίπη των πτηνώνΚρούσμα γρίπης των πτηνών (H5) ανιχνεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου, σε βουβόκυκνο, στο Δέλτα του Έβρου, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Προσφυγόπουλα από την Β. Ελλάδα επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΚόσμουΤην εβδομάδα που διανύουμε (19 - 22 Δεκ.) προσφυγόπουλα από δομές φιλοξενίας της Β. Ελλάδας επισκέφτηκαν το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» στην Κατερίνη και φιλοξενήθηκαν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού η οποία φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχει φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί όλα τα παιδιά του κόσμου.

Στον SKAI Πιερίας περνούν όμορφα παραμονή Χριστουγέννων !

Φώτο από Εύη Μιχωλού

Ευχές από την Ελληνική Αστυνομία


Συνελήφθη 48χρονος στην Ημαθία από άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης


Συνελήφθη χθες (23-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 48χρονος ημεδαπός, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Χαλκιδικής προσέφεραν διάφορα είδη σε ΚΑΠΗΜε πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη από το αστυνομικό προσωπικό, αλλά και από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, τα οποία διατέθηκαν από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας σε συνολικά οκτώ (8) ΚΑΠΗ σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές της Χαλκιδικής.