21 Φεβρουαρίου 2016

Κρήτη: Νεκρό 6χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε δρόμο της Κρήτης το Σάββατο, με ένα 6χρονο αγόρι να χάνει τη ζωή του αφού παρασυρθηκε από μοτοσικλέτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυχο παιδάκι ήταν μαζί με τον παππού του και κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στο δρόμο προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου...

Σε κάποιο σημείο σταμάτησαν το Ι.Χ. για να πάρουν φράουλες. Όπως αναφέρει το cretalive, την  ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι τον δρόμο για να επιστρέψουν στο αυτοκίνητο ο παππούς σκόνταψε και έπεσε, με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί μόνο του στη μέση του δρόμου.
Εκεί την στιγμη περνούσε μια μηχανή με δυο αναβάτες η οποία έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο παιδί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο  μετέφερε το παιδί στο ΠΑΓΝΗ και οχι στο Βενιζέλειο που εφημερεύει λόγω της κοντινής απόστασης όπου έγινε το δυστύχημα.
Ωστόσο, η κατάσταση του αγοριού ήταν τέτοια που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς ο 6χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.
Στη μοτοσικλέτα επέβαιναν ένας άνδρας 31 ετών και μία κοπέλα 19 ετών, που φέρουν κακώσεις στασ άκρα τους από το δυστύχημα. Σύμφωνα, ωστόσο, με τους γιατρούς, το ζευγάρι βρίσκεται εκτός κινδύνου

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !