2 Αυγούστου 2015

Kατερίνη: Αγρότες απέκλεισαν τη Εθνική Οδό

Με δυναμικό τρόπο εξελίχτηκε η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που οργανώθηκε στο κέντρο της Κατερίνης από το Farmers union (Ένωση Αγροτών και Κτηνοτρόφων) σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας (Ε.Ν.Α. Πιερίας), 

Εγκαίνια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδος στη Λεπτοκαρυά


Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε τα Εγκαίνια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδος στην Ενορία Λεπτοκαρυάς. 

Η τελετή άρχισε με την υποδοχή των ιερών μαρτυρικών λειψάνων., ενώ απολούθησε η Τελετή Εγκαινίων με την παρουσία πολλών πιστών, τόσο μόνιμων κατοίκων της Λεπτοκαρυάς όσο και παραθεριστών. 

Εξαντλήθηκαν τα εμβόλια κατά του μελιταίου πυρετού στο νομό Πιερίας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει τους αιγοπροβατοτρόφους της Π.Ε.Πιερίας ότι έχουν πλέον εξαντληθεί τα εμβόλια REV-1 κατά του μελιταίου πυρετού και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Bόλος: Έπεσε σε χαράδρα 50 μ. χωρίς να πάθει το παραμικρό!

Άγιο είχε ένας 65χρονος άνδρας, σήμερα το πρωί στην Κουκουράβα Βόλου, καθώς την ώρα που περπατούσε, σε μονοπάτι, γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων, χωρίς να πάθει το παραμικρό!

Kαβάλα: Αστυνομικός σε κύκλωμα πορνείας

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εξώθηση γυναικών στην πορνεία.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης στην

Ζημία εκατομμυρίων ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο από τις "μάσες" της ΕΡΤ

Ζημία εκατομμυρίων ευρώ επέφεραν στο ελληνικό Δημόσιο φαινόμενα κακοδιαχείρισης και ατασθαλιών στην ΕΡΤ επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου, αλλά και στον ραδιοσταθμό 9,84 την περίοδο 2001-2010, σύμφωνα τα πορίσματα των ελεγκτών.

Ψάχνει εδώ και χρόνια τον καλό της φίλο Χρήστο Κατσαβάκη από Κατερίνη !

Εδώ και αρκετά χρόνια Η Elaine Davison από το Hull της Αγγλίας ψάχνει να βρει τον καλό της φίλο Χρήστο Κατσαβάκη από την Κατερίνη. Τον γνωρίζει κανείς; Μπορεί να βοηθήσει την Elaine να επικοινωνήσει μαζί του ;

Έκκληση για συμμετοχή στην διαλογή φαρμάκων την Τρίτη 4 Αυγούστου

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης "Αλέκος Φτίκας" καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν στη διαλογή φαρμάκων
Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, από τις 20:30 έως τις 22:30, θα