9 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεψαν το τουφέκι του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά στο Κορδελιό

Νέο περιστατικό κλοπής σε άγαλμα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου άγνωστοι αφαίρεσαν τον οπλισμό του ήρωα του 1821 Α. Κατσαντώνη, το οποίο βρίσκεται στο πάρκο Αγίου Ανδρέα (εντός του ΘΕΠΑΝ) στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Χρήστος Χολίδης ο Ράμπο της πίστας είναι εδώ…

Όταν πριν απο δυο χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά στα γυμναστήρια και να χτίσει απο την αρχή το σώμα του, όλοι στην παρέα του του έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει καθώς ο χρόνος του ήταν πολύ περιορισμένος. Ωστόσο αυτός επειδή είναι απο τους ανθρώπους πού όταν βάζει κάτι στο κεφάλι του, το

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη
Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη.
Ερμηνεία τραγουδιών Σοφία Μανουσάκη
Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης
Βασισμένη  στο ομώνυμο χρυσό CD, η συναυλία είναι μία μουσική «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με κλασσικά έργα για πιάνο, μεταφορές/ διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου την ταινία "O Αστακός". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη. 

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

  
Στη φιλόξενη αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η δέκατη κατά σειρά εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων  Κολινδρού,  που τη βάση της την αποτελούν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι καταγόμενοι από τον Κολινδρό και  συνδιοργανώνεται ως γνωστόν με τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.