10 Ιουνίου 2015

Ξεκινάνε οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της κοινοπραξίας Παπαδόπουλος- Γκαγκανάκης για την εκτέλεση του έργου  « Κατασκευή κόμβου της διασταύρωσης των οδών Ιωάννη Μεταξά & Καζαντζίδη» στη Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης.

Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού


Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
την τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων
του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού που θα γίνει στο

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας


Εκδήλωση Ενωμένης Ρωμηοσύνης στις 11-6-2015


Η Ενωμένη Ρωμηοσύνη και η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, πραγματοποιούν την 11η Ιουνίου 2015 εκδήλωση στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασιλίσσης Ραφήνας, ώρα 18.00 μ.μ.

Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιλαμβάνει τα εξής :

- Ιερά Παράκληση στον Όσιο στις 18.00 μ.μ.

Συνελήφθη 74χρονος στη Θεσσαλονίκη με περισσότερα από 3 κιλά κάνναβης και 1,5 κιλό αμφεταμίνης

Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών οδήγησε στη σύλληψη ενός άντρα, που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 55χρονη στη Λεπτοκαρυά με περισσότερα από 1750 λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη χθες (09-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, μία γυναίκα, η οποία δραστηριοποιούταν στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Νέα Έφεσος: ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 4ης και 5ης Φάσης ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

5η έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στα Σέρβια Κοζάνης


Στου Καπνικού Σταθμού, τις γειτονιές....

Σε μια παλιά, χαρούμενη και γεμάτη χαμόγελα γειτονιά μεταμορφώθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οικοδέσποινα, να φιλοξενεί μικρούς και μεγάλους φίλους της, οι οποίοι γέμισαν με φωνές και ζεστά χαμόγελα την φιλόξενη και καταπράσινη αυλή.

Οργάνωση Μελών Νότιου Τομέα ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης

Η Οργάνωση Μελών του Νότιου Τομέα ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης μετά από πρόσφατη απόφαση της νεοεκλεγείσας Συντονιστικής Επιτροπής προχώρησε στην δημιουργία λογαριασμών της Οργάνωσης στα Social Media και επίσημου E-mail.