1 Φεβρουαρίου 2016

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο 2ο χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης


Σε αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο 2ο χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης (στο ύψος του κόμβου Παπαγεωργίου) προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών (Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων) μετά από παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου.

Εντυπωσιακή συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ" στην κοπή της πίτας της Π.Ο.Π.Σ.Β


Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ" ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ" πήρε μέρος με την χορευτική του ομάδα στην άψογα διοργανωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του Π.Ο.Π.Σ.Β Σ στις 23/01/2016.

Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Αγροτικών Μπλόκων ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Το συντονιστικό όργανο των αγροτικών μπλόκων της Πιερίας καλεί σε πανελλήνια σύσκεψη στην Κατερίνη, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 3-2-2016, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός εν όψει της πανελλαδικής απεργίας

Κλειστά τα μαγαζιά της Κατερίνης την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Τη
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, καλώντας τους συναδέλφους εμπόρους να προχωρήσουν στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή των προτεινόμενων ασφαλιστικών και φορολογικών σχεδίων της Κυβέρνησης.

Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ελασσόνας


Η Κατερινιώτισσα από το Αμβούργο που "φέρνει" δωρεάν ασθενοφόρο στην Πιερία !

Όταν πριν από κάποια χρόνια, στα γενέθλιά της, η Καλλιόπη Μπραντστάτερ (Brandstater) αποφάσισε να μαζέψει χρήματα, αντί για δώρα, προκειμένου να κάνει μια δωρεά, είχε σκεφτεί ότι έπρεπε

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΚΙΤΡΟΥΣ
Το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο της μητέρας. 
Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής Υπαπαντής του Κυρίου. 

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 73-79O Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε των Tιτάνων Παλαμά με 73-79 σε εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Σε ένα πολύ δύκολο παιχνίδι,όπως μαρτυρά και η διακύμανση του σκορ,ο Πιερικός Αρχέλαος κατόρθωσε να

Συμβουλές για υγιή μαλλιά!


Τα μαλλιά μας αποτελούν βασικό κομμάτι του οργανισμού μας μέσω του οποίου μπορούμε να προβάλλουμε την προσωπικότητά μας ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξουμε να τα χτενίσουμε, να ανανεωθούμε ψυχικά αποκτώντας ένα νέο κούρεμα,