27 Μαρτίου 2015

O Διεθνολόγος & Λέκτορας Νομικής του Α.Π.Θ. κ. Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου στην τελευταία ομιλία του Ανοικτού Πανεπιστημίου

"Οι Τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και η αξιολόγησή τους κατά το Διεθνές Δίκαιο" το θέμα της τελευταίας εκδήλωσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 από τον Διεθνολόγο & Λέκτορα

«Παραδοσιακό Χωριό του Πάσχα» στη Λάρισα

Ανοίγει τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως  την  Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου το «Παραδοσιακό Χωριό του Πάσχα»,  που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ -ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-


Η εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών «Νοιάζομαι» ιδρύθηκε στις αρχές του 2013, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Πέλλας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ», το οποίο ανέλαβε την εκπαίδευση και την υποστήριξη της ομάδας.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας 
Από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας  ανακοινώνεται ότι στο Ίδρυμά μας λειτουργούν τα εξής αυτοδύναμα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών:  

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε 2015

Στις 14 & 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο των Ανω Λιοσίων το 
Πανελλήνιο Πρωτάθλμα Καράτε Παίδων- Κορασίδων 2015.
1.171 επιλεγμένοι αθλητές και αθλήτριες από 110 σωματεία, συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα.

Πέθανε ο γνωστός καστανάς της Λάρισας

Τον είχε «φάει» το αγιάζι. Χρόνια στη γωνία των πεζόδρομων της Λάρισας Ρούσβελτ και Κούμα, ο καστανάς Δημήτριος Λέφας, με τη φουφού του. Ίσως και αλλού, στην επαγγελματική του πορεία. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρόνων και κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στον Άγιο Αθανάσιο Πυργετού Τρικάλων.

Απίστευτα σχέδια για αυτοκινητόδρομο που θα ενώσει Ευρώπη - Ασία - Αμερική!

Λονδίνο - Νέα Υόρκη με αυτοκίνητο; Και όμως, την πρόταση αυτή διατυπώνει ο επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων – και στενός φίλος του Πούτιν, Βλάντιμιρ Γιακούνιν.
 
Το σχέδιο του Γιακούνιν για να ξεπεραστεί το ανυπέρβλητο φυσικό εμπόδιο του Ατλαντικού είναι απλό: Στροφή προς την ανατολή.