18 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίς ενημέρωση τη Δευτέρα το Katerinipress

Λόγω τεχνικών προβλημάτων η ηλεκτρονική μας εφημερίδα θα παραμείνει χωρίς αναρτήσεις μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Βέροια: Ολονύχτια διακοπή νερού λόγω βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της οδού ΚαλλινίκουΑπό τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:

Σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 10:00 το βράδυ έως το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, στη οδό Καλλινίκου (περίπου 10 οικοδομές) στην περιοχή Καλλιθέα της Βέροιας, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγούς της οδού.

Πανελλαδικά μπλόκα ετοιμάζουν για τις 23 Ιανουαρίου οι αγρότες

Το βλέμμα στραμμένο στα μπλόκα έχουν οι αγρότες, καθώς προσανατολίζονται να κλείσουν τους δρόμους στις 23 Ιανουαρίου.

Αγρότες από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στη Λάρισα, με πάνω από 100 αντιπροσώπους συλλόγων και επιτροπών αγώνα, πραγματοποίησαν ευρεία σύσκεψη μετά από κάλεσμα της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να σχεδιάσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Λαρισαίος επιχειρηματίας βρέθηκε με χρέος 2 δις ευρώ στην τράπεζα!Εντονη… αδιαθεσία ένιωσε ένας Λαρισαίος επιχειρηματίας όταν σε μία ενημέρωση ρουτίνας των τραπεζικών λογαριασμών για την εταιρεία που διατηρεί στην περιοχή, πληροφορήθηκε πως οφείλει στην τράπεζα, ούτε λίγο, ούτε πολύ, δύο δισεκατομμύρια ευρώ!

Ισόβια σε 46χρονη συζυγοκτόνο στη ΘεσσαλονίκηΙσόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης σε 46χρονη που κρίθηκε ένοχη, και σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Ιούλιο του 2009, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.