6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ένας στους πέντε Έλληνες απατά τη γυναίκα τουΣε διπλάσιο βαθμό απιστούν οι άνδρες απ΄ ό,τι οι γυναίκες, που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά της γυναικείας απιστίας εμφανίζονται διογκωμένα σήμερα σε σύγκριση με το παρελθόν, σύμφωνα με έρευνα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Βόλος: Φοιτήτρια κατήγγειλε λέκτορα για τον ξυλοδαρμό τηςΠρωτόγνωρο συμβάν, με ξυλοδαρμό φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, σημειώθηκε σε χώρο του Πανεπιστημίου την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας.

Ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος …. «Ψάχνει στο φως …. με τραγούδια αγαπημένα» στο “άλλο …Καφενείο”Ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος …. «Ψάχνει στο φως …. με τραγούδια αγαπημένα»

στο “άλλο …Καφενείο”, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου!!!!

Ο νέος ανερχόμενος μουσικός δημιουργός και ταλαντούχος ερμηνευτής, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου με τίτλο

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας 3-0Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-0 σετ του Ίκαρου Έδεσσας, στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του ομίλου της ΕΣΠΕΜ της Β' Εθνικής Ανδρών.

Travel Company -Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο στην Πιερία


ΓΣ Ηρακλής - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 92-53Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 92-53 από τον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Αρκουδίτσα έκανε βόλτες πάνω στην παγωμένη λίμνη της ΚαστοριάςΧθες το μεσημέρι στήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης μιας νεαρής αρκούδας που έκοβε βόλτες πάνω στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς από την ομάδα έκτακτης επέμβασης του Αρκτούρου μελών της Εταιρίας προστασίας περιβάλλοντος Καστοριάς και της Αστυνομίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ»

Στο Δ.ΙΕΚ. (πρώην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών) του Γ.Ν. Κατερίνης θα λειτουργήσει και νέο Α’ εαρινό εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» εκπαιδευτικού έτους 2016-2017
με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 16-02-2017.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Θέματα:
1)Δημοτικές εξελίξεις-Απολογισμός παράταξης
2)Προγραμματισμός δράσης
3)Διάφορα
4)Εκλογή νέας Σ.Ε
ΤΕΤΑΡΤΗ 8-2-17  7μμ
Στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ στο Δημαρχείο στο Αιγίνιο

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 77-55Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 77-55 του Φίλιππου Βέροιας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Ανακοίνωση αναπληρωτών φιλολόγων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΤΟΤΕ
ΤΩΡΑ
ΤΑΞΗ Α΄


ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
3
2
ΤΑΞΗ  Β΄


ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
3
2
ΤΑΞΗ  Γ΄


ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
3
2
ΙΣΤΟΡΙΑ
3
2


ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ                                                     

-4