2 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2016 στο Δήμο Αμπελοκήπων -Μενεμένης
Το αερόστατο της ΔΕΘ απογειώνεται στη Βέροια

Στο πλαίσιο προώθησης της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η HELEXPO διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια.

Δήμος Αλμυρού ...Δήμος 18.700 κατοίκων στη Μαγνησία

Ο Δήμος Αλμυρού είναι δήμος της περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τον ομώνυμο Αλμυρό. Η έκταση του Δήμου είναι 909.79 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 18.614 κάτοικοι με βάση την απογραφή του 2011 (21.169 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001).

Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης....Το Αγαπημένο Ραδιόφωνο της Πιερίας !


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Τρέχω για την Κατερίνη στις 2 Οκτωβρίου


Υψηλάντειος Δρόμος στη Νέα Τραπεζούντα


1ο Αντάμωμα Τριλοφιωτών


Δήμος Φαρσάλων ...Δήμος 18.600 κατοίκων στο Νομό ΛάρισαςΟ Δήμος Φαρσάλων είναι δήμος της περιφέρειας Θεσσαλίας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Φαρσάλων , ΕνιππέαΝαρθακίου και Πολυδάμαντα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 735.96 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 18.545 κάτοικοι, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 (23.531 με βάση την απογραφή του 2001). Έδρα του νέου δήμου ορίστηκαν τα Φάρσαλα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτριος Ελευθεριάδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τις αρχαιρεσίες της 1ης Οκτωβρίου 2016, που θα διεξαχθούν στα Χανιά.

5η Γιορτή Τσικουδιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


«2ο Αντάμωμα Απανταχού Βροντινών»

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Βροντούς σας προσκαλεί στο «2ο Αντάμωμα Απανταχού Βροντινών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. 
Οι Βροντινοί και οι Βροντινές θα ανταμώσουν στον κύκλο του χορού, θα θυμηθούν, θα μοιραστούν

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γαλανός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


Εξοντωτικός ο ΕΝΦΙΑ για τα ιδρύματα παιδικής προστασίας της Θεσσαλονίκης

Στον υπέρογκο ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν τα κοινωφελή ιδρύματα παιδικής προστασίας της Θεσσαλονίκης, με πολυετή και γνωστή προσφορά στην τοπική κοινωνία, αναφέρεται με ερώτησή της προς τον Υπουργό Οικονομικών η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου.
Ενδεικτικά:

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η επαρχιακή οδό

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε δύο τμήματα της 27ης επαρχιακής οδού θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016  έως και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δήμος Βοΐου ...Δήμος 18.500 κατοίκων στο Νομό Κοζάνης

Ο Δήμος Βοΐου είναι δήμος της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΤσοτυλίουΝεάποληςΆσκιου και Σιάτιστας και της Κοινότητας Πενταλόφου. Η έκταση του νέου

Ζητούνται Πωλητές σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών "Wind"στην Βέροια

Αναζητούνται πωλητές για τη στελέχωση του καταστήματος εταιρείας τηλεπικοινωνιών "Wind" στην Βέροια.
Απαραίτητα προσόντα :
- Ηλικία από 25-30 ετών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αριθ. πρωτ. Γ4α/ΓΠ οικ.62149/31-08-2016/ΦΕΚ/τ.Β΄/2742.

To COSMOPOLITAN HOTEL & SPA ζητά ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥTo COSMOPOLITAN HOTEL & SPA στην
παραλία Κατερίνης, ζητά να προσλάβει:

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Περιγραφή θέσης:
Υπεύθυνος για τα τμήματα house keeping, αποθηκών, συντήρησης και τμημάτων F&B
Υπεύθυνος για την άρτια στελέχωσης της επιχείρησης

Ζητούνται Υπεύθυνη Καταστήματος και Πωλήτριες από το Pink Woman Κατερίνης

Η Εταιρεία Pink Woman , μία από τις δυναμικότερες Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, με διαρκή ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, απευθύνεται στην «αιώνια έφηβη» που θέλει να ξεχωρίζει, με collection που είναι “fashionable” , με ρούχα

Θεμελίωση Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας

Μετά την παράδοση στην τοπική κοινωνία της Γαλάτιστας του νέου 12-θέσιου Δημοτικού Σχολείου, προϋπολογισμού 3.270.000 ευρώ μια ακόμα μεγάλη υποδομή γίνεται πραγματικότητα στη Δ.Ε. Ανθεμούντα. Πρόκειται για το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας, η θεμελίωση του οποίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί , παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ι. Σιμώνη, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ανθεμούντα, Α. Λακρού, Δημοτικών Συμβούλων και του Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ. Γαλάτιστας.

Αριδαία: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) συμμετέχουν στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Α.Τ. Κρύας Βρύσης


Εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής επίπλων, από επιχείρηση, σε περιοχή της Χαλκηδόνας

Eξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, περίπτωση κλοπής επίπλων από εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.

Δήμος Κατερίνης: Εργασίες συντήρησης - επισκευής δικτύων ηλεκτροφωτισμού


Συνελήφθη 49χρονος που προσπάθησε να κλέψει αυτοκίνητο στην Κατερίνη


Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να

Δήμος Σητείας ...Δήμος 18.500 κατοίκων στην Κρήτη

Ο Δήμος Σητείας είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΣητείαςΙτάνου και Λεύκης ως προέκταση της επαρχίας Σητείας. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 633.22 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 19.029 κάτοικοι

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥΜε έμφαση στην αναβάθμιση της προβολής του τόπου και στην εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, πιστοί στις δεσμεύσεις τους, αλλάζουν το σύνολο των πληροφοριακών πινακίδων που περιέχουν τις κατευθύνσεις σε κομβικά σημεία και τα τοπωνύμια.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βέροια, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική


  • Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Τα αερόστατα της ΔΕΘ στην Κατερίνη

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Μίγκος νέος επικεφαλής του Άλλου Δρόμου

Μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις (συνολικά τριών) δημοτικών συμβούλων από τον Συνδυασμό, ο Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη, ανακοίνωσε χθες, οτι για τους επόμενους 6 μήνες επικεφαλής της Παράταξης αναλαμβάνει ο δημοτικός σύβουλος Βασίλης Μίγκος.

4 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Αστείρευτη πηγή νέων ταλέντων αποδεικνύεται ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αφού 4 ακόμη αθλητές του καλούνται να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας που θα μας εκπροσωπήσει στους Βαλκανικούς Αγώνες. 

Γέμισε με αρουραίους το Πάρκο της Κατερίνης -Κίνδυνος για λεπτοσπείρωση

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε διάφορες παρεμβάσεις «αναβάθμισης» να έχουν γίνει στο πάρκο Κατερίνης. Έκαναν βέβαια χώρο όπου μπορούν οι ιδιοκτήτες σκύλων να πηγαίνουν με τα ζώα τους, (κάτι μου μας χαροποίησε ιδιαίτερα), έφεραν όμως πάπιες, άγρια πρόβατα και πιθανόν να φιλοξενηθούν στο μέλλον και άλλα ζωάκια… Δυστυχώς όμως η παρέμβαση αυτή δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για την αναβάθμιση του πάρκου της Κατερίνης.

Δήμος Αριστοτέλη ...Δήμος 18.300 κατοίκων στη Χαλκιδική

Ο Δήμος Αριστοτέλη είναι δήμος της Χαλκιδικής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που δημιουργήθηκε με την εφαρμογή τουπρογράμματος Καλλικράτη και προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΑρναίαςΠαναγίας και Σταγείρων- Ακάνθου. Η έκταση του νέου Δήμου είναι

Πύδνα Κίτρους – Νάουσα 0 – 1

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε η ομάδα της Πύδνας Κίτρους από την ιστορική ομάδα της Νάουσας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κίτρος.
Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους με τη Νάουσα όμως να παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο,
να δείχνει καλοδουλεμένη σαν σύνολο και με σωστές αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ξεραίνονται οι καλλιέργειες στον Καταχά

Σε απόγνωση βρίσκονται αγρότες στον Καταχά καθώς βλέπουν τις καλλιέργειες τους μέρα με τη μέρα να ξεραίνονται, χωρίς να μπορούν να τις αρδεύσουν.
Η ΔΕΗ έχει κόψει στην «καρδιά» του καλοκαιριού το ρεύμα από αντλιοστάσια του τοπικού ΤΟΕΒ, λόγω παλαιότερων χρεών με αποτέλεσμα να οι αγρότες της περιοχής να μην έχουν τη δυνατότητα να ποτίζουν τα χωράφια τους, σε μια κρίσιμη περίοδο για τις καλλιέργειες.

Δήμος Ευρώτα...Δήμος 18.000 κατοίκων στη ΛακωνίαΟ Δήμος Ευρώτα είναι δήμος περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΈλουςΚροκεώνΣκάλαςΝιάτων και Γερόνθρων. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 654,3 τ.χλμ και

ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, Μαρινάκης και Καλογρίτσας οι τέσσερις νέοι καναλάρχες

Μετά από 70 ώρες τελείωσε το θρίλερ της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Μεγάλοι κερδισμένοι οι Γιάννης Αλαφούζος, Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, Θοδωρής Κυριακού και Βαγγέλης Μαρινάκης. Εντυπωσιακά είναι όσα έρχονται στο φως για το πως εξελίχθηκε η διαδικασία.

Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου


Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:
Σήμερα Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 09:30 έως 14:30, στη Δημοτική Κοινότητα Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβες στους κεντρικούς αγωγούς της ίδιας Δημοτικής Κοινότητας.

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΛΜΕ Πιερίας 8-9-2016