13 Δεκεμβρίου 2016

Συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Γυμνάσιο ΚορινούΤο Γυμνάσιο Κορινού ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση που έλαβε από την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας.

Το χρονικό των διαδικασιών για την στέγαση των αρχαίων στη Β. Πιερία, ζητούν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠιερίαςΤην αλληλογραφία και το χρονικό των διαδικασιών για την στέγαση των αρχαίων στη Β. Πιερία, ζητούν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων από την Βουλεύτρια Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ταξιδεύει στην ΚατερίνηΤο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της ταινίας μικρού μήκους, έχει εντάξει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για το ιδιωτικό «αιολικό πάρκο» στη Μηλιά ΠιερίωνΜε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από τον ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης του ιδιωτικού αιολικού «πάρκου» συνολικής ισχύος 22 MW (11 ανεμογεννήτριες) και των συνοδών υποστηρικτικών έργων αλλά και με τη συναίνεση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, γίνεται ένα βήμα για την υλοποίηση μιας μεγάλης επέμβασης στα Πιέρια όρη.

Άνοιξε για το κοινό ο Πύργος Ρολογιού των ΓιαννιτσώνΠραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 τα εγκαίνια της εικαστικής παρουσίασης του κ. Δημήτρη Μπάκα με τίτλο «Ήχος και Μνήμη Site Specific Art για τον Πύργο Ρολογιού των Γιαννιτσών». Η επίσκεψη στο εσωτερικό του μνημείου και η άνοδος από το ισόγειο στους πέντε

Οι εθελοντές έφεδροι της ΛΕΦΕΔ Πιερίας στην άσκηση σεισμού ¨ΓΑΙΩΤΑΛΑΝΤΩΣΗ Πιερία


Η άσκηση διοργανώθηκε από το τμήμα πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, έλαβε χώρα σε ολόκληρο τον νομό.
Η ΛΕΦΕΔ συμμετείχε με πολυπληθή δύναμη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο «Πάρκο των Χρωμάτων», για την τρέχουσα εβδομάδαΤΡΙΤΗ 13 ∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

20:00-21:30 “Χορωδιακό πρόγραµµα”, Χορωδιακά τραγούδια από τους:

* Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Νοσταλγοί της Παράδοσης