31 Μαΐου 2016

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουνίου

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, 
Γιώργος Α. Παπανδρέου, 

θα επισκεφθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου, 

Το τσιγάρο σκοτώνει 3.500.000 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο

Τρεισήμισι εκατομμύρια θανάτους ετησίως σε όλο τον κόσμο, προκαλεί το κάπνισμα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ το ένα τρίτο του πληθυσμού της γης, δηλαδή 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι, είναι καπνιστές.

Στα προκριματικά του Champions League o ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στο Champions League θα έχει ο ΠΑΟΚ, μετά την "χρυσή" ισοπαλία στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με σκορ 1-1.        
 
Με το αποτέλεσμα αυτό,  ο  ΠΑΟΚ ήρθε πρώτος στην ειδική βαθμολογία των play off και θα

Έφυγε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου:
Έφυγε από τη ζωή ο φίλος, ο σύντροφος στους αγώνες για το σοσιαλισμό και τη δημοκρατία, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Είναι πλεονέκτημα για την Πιερία να έχει τη δική της ΤράπεζαΕνημερωτικές συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες στα δημοτικά διαμερίσματα της Καρίτσας και των Νέων Πόρων του Δήμου Δίου – Ολύμπου πραγματοποίησε η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.

Εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος σε σχολεία της Κατερίνης, Αιγινίου, Λεπτοκαρυάς, Κορινό


Παρεμβάσεις αντικατάστασης του αγωγού παροχής νερού, κατά μήκος της Παραλιακής ζώνης

Στην οργάνωση των υποδομών, οι οποίες θα παράσχουν άνεση και όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις στους λουόμενους εντάσσονται οι εργασίες αντικατάστασης του αγωγού παροχής νερού, κατά μήκος της Παραλιακής ζώνης του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες εκτελούνται από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.

10 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Χαλκιδικής

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, [τέσσερις (4) Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, πλήρους απασχόλησης και έξι (6) Δ.Ε. Διανομέων, πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών], για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Χαλκιδικής, 

ΕΛΤΑ: Θέσεις εργασίας με 8μηνα στη Θεσσαλονίκη

Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκαπέντε (15) ατόμων, [δέκα (10) Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, πλήρους απασχόλησης και πέντε (5) Δ.Ε. Διανομέων, πλήρους απασχόλησης], χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης,