12 Ιουνίου 2015

Καθαρισμός του Θερμαϊκού


Συνεχίζεται καθημερινά ο επιφανειακός καθαρισμός του Θερμαϊκού κόλπου, από το ειδικό αντιρρυπαντικό σκάφος «Αλκίππη», μετά τη μεσολάβηση της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και την οριστικοποίηση της κάλυψης του κόστους από χορηγούς.

20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ


17.720 οι άστεγοι στην Αττική

Μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής συνολικά οι άστεγοι φθάνουν τους 17.720 αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνοντας ότι σήμερα , Παρασκευή, ξεκινά να δίνεται το μηνιαίο επίδομα στέγασης, που θα κυμαίνεται από 70 έως 220 ευρώ.

Η συγγραφέας Τζήκα Ελένη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης

Η φιλόλογος και συγγραφέας Τζήκα Ελένη, γεννημένη στην Κάτω Μηλιά Πιερίας, τίμησε με την παρουσία της το ΣΔΕ Κατερίνης. Η εκπαιδεύτρια Τερζοπούλου Σοφία, ΠΕ06 αγγλικής φιλολογίας, προλόγισε την κ.Τζήκα τονίζοντας τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει η συγγραφέας για το έργο της από τα ΜΜΕ και διακεκριμένους επιστήμονες.

ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΦΕΛΕΣ-ΠΑΟΚ Β'

Στα πλαίσια της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στην Κατερίνη 12 και 14 Ιουνίου 2015, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσσο θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ

Κατεδαφίστηκε το Σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας

Το πρωί της Παρασκευής 12/6/2015 ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι κατεδαφίστηκε το Σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας με πρωτοβουλία των κληρονόμων.

Έκθεση φωτογραφίας στην Κατερίνη


Θέσεις εργασίας Πολιτικού προσωπικού στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας

Η Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού ΓΕΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών θερινής λειτουργίας των Κέντρων

Εθελοντική Αιμοδοσία από το τμήμα Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ Κατερίνης

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ Κατερίνης,με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη την 14η Ιουνίου,όρισε το 10ήμερο αιμοδοσίας Συλλόγου από 10 εώς 20 Ιουνίου 2015.

3η Έκθεση Τοπικών Προιόντων στον Καταχά


Αντί εισόδου 2-3 κιλά τρόφιμα στο «ταμείο»

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θερινός Δωδεκάλογος 2015» θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης,  από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, περισσότερες από 25 πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Ήδη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έξι εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών.

Πρώτο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στα Γιάννενα

Ο Σύλλογος Ρεμπετόφιλων Ιωαννίνων, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 19 και 20 Ιουνίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Δ. Χατζής" στα Παλαιά Σφαγεία.Στο φεστιβάλ προσφέρθηκαν να

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ- Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας... Ας το αποδείξουμε έμπρακτα για μία ακόμη φορά, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο μας!

Άγριο ξύλο στο δημαρχείο Αργοστολίου

Το... ξύλο της αρκούδας έπεσε σήμερα το πρωί στο ΔημαρχείοΚεφαλονιάς.

Καταβάλλεται το κοινωνικό επίδομα σε Λαρισαίους δικαιούχους

Συνολικό ποσό 5.798.545 ευρώ κατανέμεται από το υπουργείο Εσωτερικών στις 13 περιφέρειες της χώρας για την καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους για το Μάιο.

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κων/νο Βαρλαμίτη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δανείων ΟΤΑ κ. Κουλτούκη Γεώργιο, είχε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη Γεώργιο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Χωροταξίας Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Χιονίδη Σάββα Δήμαρχο Κατερίνης, και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ.