25 Απριλίου 2012

Πρώτη πανελλαδική ενημέρωση από τον δικό μας συμπολίτη Αθανάσιο Τζήμα.(Έφορο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας,  Συντονιστή  Δ/ντή  Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης,  Σύμβουλο   Τραπεζοασφαλιστικών  &  Νομικής Προστασίας)
Η συμμόρφωση της Ελλάδας στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τους πλειστηριασμούς, είναι το επόμενο προφανώς σχέδιο εφαρμογής, του Τόμσεν και της παρέας του .

Στην πόλη των Θεών και τη γη των Μακεδόνων...ο Φώντας Μπαραλιάκος
Το Λιτόχωρο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου 2012, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Ξενοφών Μπαραλιάκος, με σκοπό μια πρώτη επαφή με τους πολίτες της νότιας Πιερίας.

Μην ανοίξετε την πόρτα σε κανέναν!Η ΔΕΗ άρχισε να κόβει το ρεύμα ακόμα και σε οικογένειες που έχουν πληρώσει το λογαριασμό και αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι!
Ότι πληρώσαμε, όλοι αυτοί που μας υπόσχονται «μια νέα αρχή», τα κράτησαν για την πληρωμή των φόρων και τώρα φαίνεται πως χρωστάμε στη ΔΕΗ. Γι αυτό και μας κόβουν το ρεύμα.
Δεν φοβόμαστε! Αντιστεκόμαστε ενωμένοι! Ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού!
Όλοι στους δρόμους! Σήμερα, Τετάρτη στις 7 το βράδυ, όλοι στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης!
Όπου κόβεται το ρεύμα, το επανασυνδέουμε!
Κανείς πλέον μόνος του!

Ο κύβος ερρίφθη! ........Από τον Ευγένιο Παπαδόπουλο


(Ολύμπιος)

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας 

Στις 6 του Μάη είμαστε έτοιμοι να καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγείου από το τρισάθλιο σκουπιδαριό που συσσωρεύθηκε στον τόπο μας,με την ανοχή και την ευθύνη μας βέβαια.

Οι Έλληνες του σήμερα έχουν ένα μεγάλο χρέος!
Την διάδωση της πατρίδας τους και την εξυγίανση του πολιτικοκοινωνικού τους επιπέδου!
Εντάχθηκα στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" επειδή θεωρώ ότι η κοινωνία και η πατρίδα χρειάζεται πλέον ΜΟΝΟΝ τους αποφασισμένους και τους γενναίους!
Σε όλους αυτούς,σε όλους εμάς εναποτίθεται η ύστατη ελπίδα να βρει η Ελλάδα και πάλι τον επάξιο ρυθμό και σφυγμό της!

Προχωράμε λοιπόν!
Ο κύβος ερρίφθη!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ