26 Οκτωβρίου 2015

Ανοικτή συζήτηση-διαβούλευση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στη Μεθώνη

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συζήτηση-διαβούλευση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και το τμήμα Περιβάλλοντος
με την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Πιερίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού καταστήματος Μεθώνης

Μεγάλη Συναυλία για τα 90 χρόνια του Μάνου Χατζηδάκι & του Μίκη Θεοδωράκη στην Ελασσόνα


Λαζαίοι: Οι "άγνωστοι" Ήρωες της ΠιερίαςΟι Λαζαίοι ήταν οικογένεια κλεφτών και αρματολών, που έδρασαν στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου αλλά και στη θάλασσα, πριν από την Επανάσταση του 1821 και 400 τουλάχιστον μέλη της θυσιάστηκαν στον Αγώνα. Το όνομά τους φέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος τηςΚάτω Μηλιάς Πιερίας.

Άνω Μηλιά Πιερίας......Ο Πύργος των Λαζαίων και ο Σταυρός του Κοσμά του ΑιτωλούΗ Άνω Μηλιά είναι χωριό του νομού Πιερίας, 15 χλμ. από την Κάτω Μηλιά. από το 1999 μέχρι το 2010 ανήκε στο Δήμο Πέτρας, ενώ από το 2011 υπάγεται διοικητικά στο διευρυμένο Δήμο Κατερίνης. Έχει πληθυσμό 6 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κολινδρού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου. 
Ο Άγιος Δημήτριος είναι ανακηρυγμένος, με βασιλικό διάταγμα, Πολιούχος του της ιστορικής κωμοπόλεως του Κολινδρού, ενώ η ημέρα της εορτής του αποτελεί επίσημη αργία. 

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ένστολων στην Κατερίνη

Οι Υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Πιερίας, Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Πυροσβέστες
και τα στελέχη  της Ταξιαρχίας  Λιτοχώρου  διοργανώνουμε ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και είδη ρουχισμού τα οποία θα διατεθούν μέσω

Νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση λόγω μη απαρτίας στο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας

Σας γνωστοποιούμε ότι, ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι, με σκοπό την συζήτηση και λήψη αποφάσεων υπέρ των θεμάτων: