5 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


 Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κοινού στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, την Κυριακή 4-10-2015,  στην 5η κατά σειρά εκδήλωση που οργανώθηκε από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού.
 

Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν στην Ελασσόνα

Την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική ενεργοποίηση (ήχηση) της Ηλεκτροκίνητης σειρήνας συναγερμού Πολιτικής Άμυνας.

Φασόλια και λευκό σαπούνι 4 ελαίων "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" στις 10 Οκτ. στην Κατερίνη

Το επόμενο Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η 57η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» στο Πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ.
Θα διατεθούν φασόλια Νιγρίτας Σερρών από τον παραγωγό κ. Ντίκο, ο οποίος φέτος έσπειρε και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ- Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε όλους, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας στην ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ για τη νέα Πολιτιστική Περίοδο 2015-2016 που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 8 το βράδυ στην Πολιτιστική μας Στέγη, επί της οδού Νίκης 12.

6ο Sfendami Night Trail 31 Οκτωβρίου

To Sfendami Night Trail είναι διοργάνωση που περιλαμβάνει νυκτερινούς αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας.Διοργανώνεται το Σάββατο31 Οκτωβρίου στην Σφενδάμη Πιερίας και επαναλαμβάνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά  με κέντρο εκδηλώσεωντην κεντρική πλατεία του χωριού.