13 Φεβρουαρίου 2016

Τέσσερα χρόνια Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, και συνεχίζουμε…


Η πιο όμορφη «περιπέτεια» της πόλης μας συμπληρώνει 4 χρόνια δράσης, προσφοράς, αλληλεγγύης, πολιτισμικής δημιουργίας, οικολογικής ευαισθησίας, ανθρωπιάς!
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας είναι μια κεφάτη παρέα συνειδητοποιημένων πολιτών, που ταρακούνησε τα «λιμνάζοντα νερά» της πόλης μας και αναπτέρωσε το χειμαζόμενο από τη

Συμπαράσταση στους αγρότες από την ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας(παράρτημα Κατερίνης), τα μέλη της, αντιστασιακοί, μαχητές του ΔΣΕ , απόγονοι και φίλοι  συμπαραστέκονται στο

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση

Το πρόβλημα των αγροτών δεν είναι μόνο οι αυξήσεις των φόρων και των εισφορών. Το βασικό τους εμπόδιο είναι ότι αισθάνονται πλέον ανασφαλείς και περιθωριοποιημένοι ως οντότητες. Νιώθουν ότι η ζωή τους αλλάζει άρδην και προς το χειρότερο. Πρέπει όλοι μας μέσα στο κοινοβούλιο να σκύψουμε πάνω από τα δίκαια αιτήματα τους. Η Ένωση Κεντρώων αποδεικνύει καθημερινά και σε κάθε ομιλία του Προέδρου της κ. Λεβέντη ότι με όλες τις δυνάμεις της θα στηρίξει την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας.  

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στο Κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στο Σχιστό
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο Στεφανάκη στο Σχιστό του Πειραιά, όπου βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης οι εργασίες για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων. 

Έργα στο Δήμο ΠολυγύρουΜε καινούριο ασφάλτινο τάπητα επιστρώνονται οι κεντρικοί δρόμοι του Πολυγύρου στο πλαίσιο του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» (Άξονας Προτεραιότητας "07 – Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ" του Ε.Π. "Μακεδονία - Θράκη").

Πρόσκληση για ομαδική εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΑΥΝΗ Κύριο


Ο σχολικός χώρος στο 19ο Βιοκλιματικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ο σύλλογος διδασκόντων του 19ου Δημοτικού Σχολείου αναφορικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 19ου Δημοτικού Σχολείου στις 25 Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη λειτουργία των τριών καινούριων σχολικών μονάδων της πόλης, αλλά και της γενικότερης συζήτησης που ακολούθησε έπειτα από την εν λόγω συνάντηση, δηλώνει τα ακόλουθα:

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό