17 Σεπτεμβρίου 2011

Ορεστιάδα: Ακούστε live Ράδιο Μεθόριος 96 FM

Λαγκαδάς: Ακυλίνεια 2011 στην πλατεία Ζαγκλιβερίου


Γιαννιτσά: Εκδήλωση σχετικά με την έκδοση Δικαιώματος χρήσης νερού για τους αγρότες της ΠέλλαςΟ γεωπόνος – μελετητής Σάββας Τσαουρέλος σε συνεργασία με τις εταιρείες Μακεδονική – Δασοτεχνική Ε.Ε. και INFOΔΗΜ Ε.Ε., θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 το βράδι στο ξενοδοχείο ¨ΙΣΤΡΟΝ¨ (5ο χλμ Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης ) στα Γιαννιτσά, με θέμα:

Πέλλα: Κλειστό θα παραμείνει το κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού ΚαιμάκτσαλανΤο κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) παραμένει κλειστό και δεν θα λειτουργήσει πριν την πλήρη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων του από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας .

Αλμωπία: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μεγαλοπλατάνου 19-20/9
Στα πλαίσια του εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Ευστάθιου στο Μεγαλοπλάτανο θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Φιλικά με Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πανθρακικό για την Βέροια


Tην διεξαγωγή νέου φιλικού ανακοίνωσε η Βέροια. Στις 8 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, σε ώρα που θα καθορισθεί, θα γίνει στη Νέα Ιωνία Βόλου φιλικός αγώνας με τη Νίκης Βόλου. Έτσι το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της «Βασίλισσας» διαμορφώνεται ως εξής: Σάββατο 17/09: Αναγ. Γιαννιτσών – Βέροια, Σάββατο 24/09: Βέροια – Πανθρακικός, Σάββατο 01/10: Πανθρακικός – Βέροια, Σάββατο 08/10: Νίκη Βόλου - Βέροια.

Σύλληψη Βουλγάρου στη Νάουσα για μαστροπεία


Aπό Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, την Παρασκευή (16/9) στις 2μμ, στον Άγιο Νικόλαο, συνελήφθη ένας 31χρονος Βούλγαρος γιατί εξέδιδε 21χρονη ομοεθνή του έναντι του χρηματικού ποσού των 100€. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Εγκρίθηκε η σύμβαση για τα μαθητικά δρομολόγια στην Αλεξάνδρεια


Tο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση ενέκρινε την σύμβαση με το ΚΤΕΛ Ημαθίας για την μεταφορά των μαθητών για το σχολικό έτος 2011-2012.

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Στην ψηφοφορία που έγινε προχθέςχθες στην Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Μακεδονίας από το Νομό Πιερίας και το συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη εξελέγη ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης.

Ο "Βλάχος" της Πιερίας....περιμένει και πάλι την ΨΗΦΟ ΣΑΣ....Θα του τη "ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ";;;;


Πρατηριούχοι σε κρίση - Εκατοντάδες τα λουκέτα σε πρατήρια υγρών καυσίμων, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων ΠιερίαςΗ κατάσταση βενζινοπωλών και καταναλωτών θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο από 15 Οκτωβρίου όταν ο ειδικός φόρος κατανάλωσης..
στο πετρέλαιο θέρμανσης για τα νοικοκυριά θα αυξηθεί κατά 185% και για τις επιχειρήσεις κατά 1.861,9% σε σχέση με πέρσι, υποστηρίζει ο Σταύρος Ανανιάδης

Στο ΠΕΠ Μακεδονίας - Θράκης το Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων
Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε η ΚΖ΄ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων Ν. Πιερίας» η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 1.940.500,00 Ευρώ.

Συμμετέχουμε ενεργά στην Ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Το γεγονός, ότι ο Δήμος Κατερίνης, στις αρχές του τρέχοντος έτους, έχει αναθέσει τη διεξαγωγή μελέτης ύψους 70.000 (!) ευρώ σε διακεκριμένο επιστήμονα για την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, δε σημαίνει πως το πρόβλημα …λύθηκε. Για την ανάπλαση του Πέλεκα π.χ. η Δημοτική μας αρχή έχει δαπανήσει συνολικά 1.800.000 ευρώ μόνο για μελέτες (1.500.000 ευρώ. επί Ι. Αμοιρίδη και πρόσφατα 300.000 ευρώ επί Σ. Χιονίδη). Κι όμως, ο ιστορικός Λεύκος Ποταμός, ο Πέλεκας, το «ποτάμι της πόλης μας» και η περίφημη «Πράσινη διαδρομή» ακόμη … δεν έχουν «μπει στη ζωή μας».


Πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας

 Σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 12:00, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.