23 Ιουλίου 2016

Η συμβολή των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ στην δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην Καστοριά

Το Σάββατο 16/7/2016 στο πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων Καστοριάς, έγινε η πρώτη συνάντηση για την δημιουργία γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού.
Ο εμπνευστής αυτής της νέας αθλητικής δραστηριότητας για το νομό Καστοριάς, είναι ο

Μυστηριώδης φιλάνθρωπος μοιράζει 100δόλαρα!

Μυστηριώδης φιλάνθρωπος, γνωστός μόνο με το όνομα “Benny”, έχει κρύψει τα τελευταία χρόνια σε περιοχές του Salem πάνω από 550 στον αριθμό 100δόλαρα. Η Capi Lynn, αρθρογράφος της εφημερίδας Statesman Journal με έδρα το Salem, δηλώνει στην Washington Post ότι τα τελευταία

Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Η μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου και Μυροφόρου Μαρίας Μαγδαληνής εορτάστηκε στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης υπάρχει ισόγειος Ναός της εορταζομένης Αγίας.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα κάτω από κρεβάτι

Νεκρή βρέθηκε μία 93χρονη γυναίκα, μέσα στην οικία της στους Σοφάδες Καρδίτσας, τυλιγμένη σε κλινοσκεπάσματα και κάτω από το κρεβάτι της!
Την άτυχη γυναίκα βρήκε συγγενικό της πρόσωπο.

Δωρεάν Hot Dog σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Σάββατο 23 Ιουλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Hot Dog και αλυσίδα καταστημάτων της Θεσσαλονίκης το γιορτάζει και μας κερνάει!
Όπως αναφέρουν τα Todaylicious στην ανακοίνωσή τους «Παγκόσμια Ημέρα Hot Dog το Σάββατο 23 Ιουλίου και τα #‎todaylicious δεν λείπουν από τη μεγάλη γιορτή!

Γιορτή σαρδέλας σήμερα στη Ν. Μηχανιώνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα «Μηχανιώτικα 2016», η γιορτή της Ν. Μηχανιώνας, και σήμερα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν δωρεάν ψητές σαρδέλες στο χώρο του λιμανιού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα περιλαμβάνει λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική από σχήμα της περιοχής.